H πρόσκληση της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Ο Σπύρος Καπράλος παρέλαβε την επίσημη πρόσκληση της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ακριβώς 365 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέλαβε στο Παρίσι, από τα χέρια του Προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, την επίσημη πρόσκληση για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν συμβολικά ο πρώτος που παρέλαβε την πρόσκληση, σε ειδική εκδήλωση στη γαλλική πρωτεύουσα, ως αναγνώριση του ρόλου της Ελλάδας, στη γέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προσκλήσεις δόθηκαν, επίσης, στους Προέδρους των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Ιταλίας, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, της Σενεγάλης και της Γαλλίας καθώς και στην Ολυμπιακή Ομάδα των Προσφύγων της ΔΟΕ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας να παραλαμβάνει πρώτη την επίσημη πρόσκληση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τη ΔΟΕ να αναγνωρίζει τη σημασία και το ρόλο της Ελλάδας στο Ολυμπιακό κίνημα. Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται στους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες για να συμμετάσχουν στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμείς ως Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό των αθλητών, τον ένα χρόνο που απομένει για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου να έχουμε στο Παρίσι, την όσο το δυνατόν καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα.»

Ο Πρόεδρος Tόμας Μπαχ δήλωσε: «Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, μπορούμε πραγματικά να προσβλέπουμε στην έλευση μιας νέας εποχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα έχουν περισσότερο από ποτέ τα στοιχεία της ενσωμάτωσης, της νεότητας και της βιωσιμότητας. Αυτοί θα είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν με τέλεια ισότητα των φύλων. Με αυτόν τον τρόπο και με πολλούς άλλους τρόπους, οι Ολυμπιακοί Αγώνες συμμορφώνονται με την Ολυμπιακή Ατζέντα μας από την αρχή μέχρι το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.