Match Center
Ξεκίνημα με Τσιρίκο στη Ντόχα
Οι καταδύσεις με τον πρωταθλητή μας Θάνο Τσιρίκο είναι η πρώτη ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στη Ντόχα (2-18 Φεβρουαρίου).
Ενθαρρυντική εμφάνιση του Τσιρίκου στο Ροστόκ
Στο αγώνισμα των 10 μ. Σταθερά -στο οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα-, μετείχε στο 66ο διεθνές μίτινγκ καταδύσεων του Ροστόκ, ο Θάνος Τσιρίκος, που βρέθηκε στη γερμανική πόλη και για προετοιμασία.
“Πέταξε” για Κάιρο η Εθνική
Το πρωί της Κυριακής (18/6) ταξίδεψε για το Κάιρο η Εθνική μας Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων / Νεανίδων, για το αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (18ο) που διεξάγεται στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα από 21 έως 24 Ιουνίου.
Πανελλήνιες… βουτιές στο ΟΑΚΑ
Στο Καταδυτήριο του κλειστού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το ερχόμενο 4ήμερο (15-18 Ιουνίου) το Ενιαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων Ανδρών – Γυναικών και Κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ (Προαγωνιστική).
Εκτός τελικών Χαλέμου και Μήτρου
Με δύο αποκλεισμούς ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καταδύσεων νέων/νεανίδων, η «αυλαία» του οποίου έπεσε σήμερα στο Οτοπένι της Ρουμανίας.
Καταδύσεις: Ένατη θέση για Καρακώστα-Γιαννόπουλου
Την 9η θέση στον τελικό στα 3μ. συγχρονισμένων καταδύσεων στα κορίτσια, κατέλαβε η Ελεάνα Καρακώστα με την Μαργαρίτα Γιαννόπουλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, που ολοκληρώνεται στις 24 Ιουλίου στο Οτοπένι της Ρουμανίας.
Ελλάδα: Στο Οτοπένι οκτώ καταδύτες
Με 8 καταδύτες / τριες αναχωρεί το Σάββατο (16/7) στο Οτοπένι, η Εθνική μας ομάδα Καταδύσεων που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, από τις 17 έως τις 23 Ιουλίου.
Καταδύσεις: Φινάλε με απόλυτη επιτυχία – Οι Πέντε Κύκλοι πρωταγωνιστές
Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/12) το Κύπελλο Χριστουγέννων στις Καταδύσεις (κατηγορίες Β', Γ', Δ'), στο κλειστό καταδυτήριο του Εθνικού Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης.
Yγρός Στίβος: Η Ελλάδα διεκδικεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2026
Την απόφαση να διεκδικήσει την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου (κολύμβηση, καταδύσεις, καλλιτεχνική κολύμβηση, open water) του 2026 έλαβε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ, μετά από εισήγηση του του προέδρου της ομοσπονδίας, Κυριάκου Γιαννόπουλου.
Καταδύσεις: Στην 11η θέση του τελικού των 10 μ. Σταθερά Α’ η Γεωργοπούλου
Μετά από αρκετά καλή εμφάνιση, η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου κατέλαβε την 11η θέση στον τελικό των 10 μ. Σταθερά Α' κατηγορίας Νεανίδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καταδύσεων Νέων, στο Κίεβο της Ουκρανίας, το απόγευμα της Τρίτης (7/12).
Το Ενιαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου
Θέαμα και όμορφη αγωνιστική δράση υπόσχεται το Ενιαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων για το 2021 που διεξάγεται το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή 40 αθλητών / τριών από έξι (6) Σωματεία.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.