Συλλυπητήρια επιστολή της ΕΦΟΕπΑ στον ΣΕΓΑΣ για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή
Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή εξέφρασε προς τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Αναγέννηση: Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά…
«Μόλις στην πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ για τη συγκρότησή του, η Αναγέννηση με αίσθημα ευθύνης σημείωσε τις ακόλουθες αντικαταστατικές αποφάσεις της οριακής πλειοψηφίας της κυρίας Σακοράφα, η οποία προφανώς και δεν ξεκίνησε καλά τα καθήκοντά της αποφασίζοντας.
Σεμινάριο για τη «Διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους»
Η ομοσπονδία στίβου συνεχίζει τις δράσεις επιμόρφωσης και επιστημονικής υποστήριξης αθλητών και αθλητριών με βαρύτητα στους αθλητές και τις αθλήτριες των μικρότερων κατηγοριών, που προετοιμάζονται για τις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.
«Εγγυητές των συμφερόντων αθλητών, προπονητών, σωματείων ως απλά μέλη του ΔΣ»
Η Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού’’ με αίσθημα ευθύνης, πίστη στις αρχές της και τις προγραμματικές της θέσεις, καλωσορίζει την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.
Στίβος: Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο για την εξοικείωση με την πλατφόρμα “Ζευς”
Σεμινάριο για τη λειτουργία του συστήματος Ζευς μέσα από το οποίο θα γίνουν την Τετάρτη (31/3) οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας, οργάνωσε σήμερα η ομοσπονδία, προκειμένου οι αντιπρόσωποι των σωματείων να αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση με το σύστημα.
Τρία ρεκόρ κόσμου και δύο Ευρώπης στην ημερίδα στίβου στο Παγκρήτιο
Σε ημερίδα παγκοσμίων και ευρωπαϊκών -ανεπίσημων για την ώρα- ρεκόρ, εξελίχθηκε η διοργάνωση του στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του τέως προέδρου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργου Φουντουλάκη.