Match Center
video
Mε Ντέμη, Ίλια και Βλάνταν Ίβιτς η ντερμπάρα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!
Υπό το βλέμμα του Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και των Ίλια και Βλάνταν Ίβιτς διεξήχθη το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Α Κατηγορίας γυναικών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, το οποίο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 2-2.
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Απίθανο φινάλε στο ντέρμπι!
Συγκινήσεις επιφύλασσε το τέλος του αθηναϊκού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό για τη 18η αγωνιστική της Α Κατηγορίας του ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τις Πράσινες να προηγούνται στο 91' και τις Κιτρινόμαυρες να ισοφαρίζουν στο 93'!
“Κλειδώνει” τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, εξάρα ο Παναθηναϊκός, ματσάρα στον Βόλο!
Η αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και την 17η αγωνιστική της Α Κατηγορίας, καθώς οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας κέρδισαν και στην Καστοριά με 2-0 και πλέον έχουν "αγκαλιάσει" και τον εφετινό τίτλο.
“Παρέλαση”… τίτλου ο ΠΑΟΚ, σπουδαίος ΟΦΗ υπό το βλέμμα Δέλλα, νέα γκέλα η ΑΕΚ!
Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας Γυναικών, καθώς η ομάδα της Κρήτης με αυτογκόλ της Σιδηρά και τέρμα της Ριμπάνσκα (έφτασε τα 16) κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο.
“Εξάρα” ο ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα, χατ τρικ η Σπυριδωνίδου με το Τριφύλλι
Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής Γυναικών. Με καρέ τερμάτων από τη Χέλμβαλ, ο Δικέφαλος συνέτριψε με 6-0 τις Ελπίδες στην Καρδίτσα, ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 5-2 την Ολυμπιάδα Υμηττού με χατ τρικ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου.
Νίκη… τίτλου ο ΠΑΟΚ, σούπερ ΟΦΗ, νέα “γκέλα” της ΑΕΚ!
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κερδισμένος της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας του ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3-2), απέκτησε διαφορά οκτώ βαθμών από τις Πράσινες.
“Δωδεκάσφαιρο” ο Παναθηναϊκός, πέρασε ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι, ήττα της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο
Αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 των Νέων Ατρομήτου στο Περιστέρι και διατήρησε τη θέση του στην κορυφή της Α Εθνικής του ποδοσφαίρου γυναικών. Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 12-0 τις Ελπίδες Καρδίτσας.
Αποκλειστικό
video
“Bόμβα” του Παναθηναϊκού με τη μεταγραφή της χρονιάς στο ποδόσφαιρο γυναικών!
Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την κορυφαία Ελληνίδα επιθετικό, Αναστασία Σπυριδωνίδου, η οποία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενισχύει την προσπάθεια των Πράσινων για την κατάκτηση του τίτλου.
ΑΕΚ: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωτσοβό, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και διαδέχεται τον Νίκο Γκαλίτσιο.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.