Match Center
eΚυπελλούχος η ΑΕΚ!
Εντυπωσιακούς αγώνες με πολλά γκολ επφύλαξαν οι ημιτελικοί και ο τελικός του eΚυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο Gameathlon.
Η έκρηξη της βιομηχανίας των Esport
Τα τελευταία έξι χρόνια, η διοργάνωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις και αγώνες esport έχει αναπτυχθεί κατακόρυφα. Το 2019, η θεαματικότητα του online multiplayer game League of Legends της Riot, στην μετάδοση των τελικών, έφτασε τα 100 εκατομμύρια. Συγκριτικά,
Παίξε κι εσύ στο Κύπελλο Ελλάδας!
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ακολουθώντας την τεχνολογική εξέλιξη και τις απαιτήσεις της νέας εποχής προσομοιώνει για τους φίλους των eSports το Κύπελλο Ελλάδας σε eΚύπελλο για τη χρονιά 2022-2023.
ΤΟ ROSTER ΤΗΣ eΕΘΝΙΚΗΣ
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το 1ο Roster της Εθνικής Ελλάδος στα eSports για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι FIFA, μετά την ολοκλήρωση του eNation Tournament που διοργανώθηκε απο την VGL eSports για την επιλογή eΑθλητών.
Έναρξη συνεργασίας ΕΠΟ – VGL eSports
Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα eSports έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες, μετά το Νομοσχέδιο που πέρασε στην την βουλή για την αναγνώριση των eSports ως άθλημα ακολούθησε η ανακοίνωση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για το πολυπόθητο τρόπαιο!
Στην μάχη του τελικού κυπέλλου ρίχνονται απόψε στις 22:00 σε ζωντανή μετάδοση απο το κανάλι της διοργάνωσης ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε best of 3 αναμετρήσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SuperLiga της VGL eSports για το Fifa21 11vs11. Οι δύο ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες και αποφασισμένες, να φέρουν τον τίτλο.
VGL eSports SuperLiga
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο η σεζόν‼ Με ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων Ελλάδας και Κύπρου η πρεμιέρα απόψε στις 21:30 σε ζωντανή μετάδοση από την VGL eSports για το FIFA21 Proclubs.
Για τη τρίτη θέση με Πορτογαλία η Εθνική! (Video)
Για το γόητρο και την τρίτη θέση του VPL European Cup 2020-21 αντιμετωπίζει σε διπλό αγώνα η εθνική μας ομάδα, την αντίστοιχη της Πορτογαλίας την Κυριακή το βράδυ σε διπλό αγώνα (22:30/23:00).
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.