Έναρξη συνεργασίας ΕΠΟ – VGL eSports


Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα eSports έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες, μετά το Νομοσχέδιο που πέρασε στην την βουλή για την αναγνώριση των eSports ως άθλημα ακολούθησε η ανακοίνωση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για την συνεργασία της με την εταιρεία VGL eSports .

Η VGL eSports δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό από το 2014 και δείχνει να θέτει υψηλούς στόχους στον ηλεκτρονικό αθλητισμό με σκοπό την επισημοποίηση των πρωταθλημάτων και την βελτίωση του επιπέδου των αθλητών όπως δήλωσε πρόσφατα ο Founder της εταιρείας Μάκης Τογανίδης.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν οι εγγραφές για τους παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο FIFA22 για να εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

‘’ΕΠΟ 𝐞𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬: Έναρξη συνεργασίας με 𝐕𝐆𝐋 𝐞𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την 𝐕𝐆𝐋 𝐞𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬. Η 𝐕𝐆𝐋 δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού αθλητισμού (𝐞𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬) και τη διεξαγωγή επαγγελματικών ψηφιακών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα διεξαχθούν τουρνουά για την επιλογή των κορυφαίων Ελλήνων παικτών στο βιντεοπαιχνίδι 𝐅𝐈𝐅𝐀 για την εκπροσώπηση της Εθνικής μας ομάδας στο 𝐅𝐈𝐅𝐀𝐞 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟐, καθώς επίσης για πρώτη φορά το 𝐞Κύπελλο Ελλάδας. #vglesports #eethniki‘’


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.