Υπερθέαμα στη Nova: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, Αsteras Aktor – Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός – ΑΕΚ, Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ – Λίβερπουλ στα κανάλια Novasports & Παναθηναϊκός – Άρης, UEFA Champions, Europa, Conference League στα κανάλια Cosmote Sport!
Aπό την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου πανδαισία με περισσότερους από 120 LIVE αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κ.α.

TOP VIDEOS

Γιάγια Τουρέ: Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του (video)
Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο παίκτης των μεγάλων αγώνων
Κλάιντινστ: Δεν χαρίστηκε στον κουμπάρο!
Βαλένθια-Λας Πάλμας: 2-3 (highlights)
Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας: 1-0 (highlights)
Αλμπαθέτε-Μπούργος: 2-0 (highlights)
Χόλσταϊν Κίελ – Ουνιόν Βερολίνου 0-2: Διπλό… πεντάδας (highlights)
Στο κατάμεστο Χόλσταϊν Στάντιον από οπαδούς και των δύο ομάδων το Κίελο και η Ουνιόν Βερολίνου πάλεψαν για τους σημαντικότατους τρεις βαθμούς της νίκης που τελικά πήγαν στους φιλοξενούμενους σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Αμβούργο – Μαγδεμβούργο 3-1 : Ο Καλός “μαθητής” κι ο μετεξεταστέος πρώην αήττητος! (highlights)
Το Αμβούργο στην καλύτερη, ίσως, φετινή του εμφάνιση έδειξε μια πολύ καλά διαβασμένη ομάδα έτοιμη να διαχειριστεί τη ροή και τον ρυθμό του αγώνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπήκε στο "Βολκσπαρκ Στάντιον" ως αήττητη ομάδα προερχόμενη από νίκες στα τέσσερα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της! Κι όμως... Όλ...
Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ 3-2 : Η ποιότητα νίκησε τις ατέλειες! (Highlights)
Νίκη - ανάσα για την Γκλάντμπαχ στο Μπορούσια Παρκ με σκορ 3-2 επί της Χάιντενχαϊμ σε ένα ματς απιθέωσης του δημιουργικού ταλέντου και της ανασταλτικής αφέλειας. Oi Ιτακούρα (21'), Κλάιντιστ (62', 75' πεν) τα γκολ των γηπεδούχων και Λέο Σιένζα (12'), Πιέριγκερ (80' πεν) των φιλοξενούμενων.
Λεβερκούζεν- Άιντραχτ 2-1: Ανατροπή, πέναλτι και νίκη… (Highlights)
Σε ένα παιχνίδι με δύο πέναλτι και διαμαρτυρίες, η Λεβερκούζεν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και τελικά να φτάσει στη νίκη επί της Άιντραχτ με 2-1.