Match Center
TOP VIDEOS
video
Η special βράβευση του Κρεάνγκα στην τελετή της Ε.Ο.Ε. (video)
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς προκρίνονται οι Γκιώνης και Τόλιου από το Σαράγεβο
Ανακοινώθηκε το σύστημα διεξαγωγής στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά του απλού, που θα γίνει τον Μάιο στο Σαράγεβο και θα δώσει από πέντε προκρίσεις σε άνδρες και γυναίκες για το «Παρίσι 2024».
Το σύστημα διεξαγωγής στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του απλού
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε το σύστημα διεξαγωγής για το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του απλού, το οποίο θα γίνει στο Σεράγεβο από την Τετάρτη 15 μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.
Η Σαλαμίνα προσθέτει λάμψη και κύρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών – Οι βασικές πληροφορίες για όλα όσα ετοιμάζει
Ήταν Απρίλιος του 2023 όταν η Σαλαμίνα ανέλαβε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και πέτυχε και με το παραπάνω στο εγχείρημα να οργανώσει ξανά, μετά από δεκαετίες, κορυφαία διοργάνωση στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Στα πλέι οφ της σουηδικής λίγκας και οι τρεις ομάδες των Ελλήνων πρωταθλητών
Το βράδυ της Παρασκευής 15/03 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια στη σουηδική λίγκα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών 2023-2024 και έφερε εξαιρετικό νέο για τις τρεις ομάδες των Ελλήνων πρωταθλητών, που αγωνίζονται φέτος εκεί.
Πινγκ Πονγκ: Οι νικητές της κανονικής διάρκειας σε διασυλλογικά πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και Τοπικών κατηγοριών
Με τις κατηγορίες της Β’ Εθνικής Αττικής ανδρών, της Β’ Εθνικής Βόρειας Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες, της Β’ Εθνικής Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου γυναικών, όπως και με τις Τοπικές κατηγορίες σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο η κανονική διάρκεια σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης περιόδου 2023-2024.
Πινγκ Πονγκ: Προκηρύχθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων
Τους Πανελλήνιους Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024 προκήρυξε η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).
Πινγκ Πονγκ: Στις 30 Μαρτίου αναδεικνύεται ο πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1 κατηγορία γυναικών
Στις 30 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα μάθουν οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αν ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τα σκήπτρα στην Α1 εθνική κατηγορία των γυναικών ή αυτά θα περάσουν σε άλλα χέρια.
Κράτησε τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη ο Γκιώνης – Σημαντική άνοδος στις νεαρές ηλικίες για επτά Έλληνες
Οι τελευταίες παρουσίες σε διαφορετικού επιπέδου τουρνουά του εξωτερικού έδωσαν μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον στους παγκόσμιους πίνακες αξιολόγησης της 11ης εβδομάδας του 2024.
Η Αλεξανδρούπολη έκλεισε εξαιρετικά τον κύκλο των φετινών αναπτυξιακών όπεν
Το 4ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αλεξανδρούπολης πρόσφερε διήμερο γεμάτο υπέροχες στιγμές και το απόγευμα της Κυριακής 10/03 πέρασε στην ιστορία αφήνοντας άλλη μια φορά εξαιρετικές εντυπώσεις.
Η Αλεξανδρούπολη ανοίγει την αγκαλιά της στα παιδιά για το τελευταίο αναπτυξιακό όπεν της περιόδου 2023-2024
Η Αλεξανδρούπολη είναι καθόλα έτοιμη να υποδεχτεί το δυναμικό παρόν των νεαρών ηλικιών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, είναι όλο λαχτάρα να προσφέρει άλλη μια φορά αγώνες στις καλύτερες συνθήκες και να διαφημίσει το άθλημα
Πινγκ Πονγκ: Στις θέσεις 9-16 του μικτού στο Youth Contender της Βουλγαρίας Μαδέσης/Κασίμη στην U19 και Φάκαρος/Κοσάρ στην U15
Αγώνες στο διπλό μικτό είχε η ελληνική αποστολή κατά τη δεύτερη μέρα (08/03) του World Table Tennis Youth Contender της Βουλγαρίας και παρουσίασε δύο θετικά πλασαρίσματα.
Η κλήρωση για τον Γκιώνη στο Singapore Smash και για τους νεαρούς Έλληνες στο Youth Contender της Βουλγαρίας
Παράλληλα αρχίζουν αύριο Πέμπτη 07/03 δύο διεθνή τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ένα για τη μεγάλη κατηγορία κι ένα για τις νεαρές ηλικίες κι εκεί εκπροσωπούνται και τα ελληνικά χρώματα.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.