Ευρωπαϊκό Κ18: Ομάδα με μέλλον και προοπτική
Είναι σίγουρο πως η Oμοσπονδία δικαιώθηκε με την απόφαση της να δώσει την ευκαιρία στους 52 αθλητές και αθλήτριες που είχαν τα όρια να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Μπάνσκα Μπίστριτσα. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια ευκαιρία που θα αποτυπωθεί στην προσπάθεια τους τα απόμενα χρόνια.
Ο Γκιώνης αναχωρεί γεμάτος φιλοδοξίες για την ιστορική 6η ολυμπιακή συμμετοχή του
Μπήκαμε στην εβδομάδα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και του Ολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο Παναγιώτης Γκιώνης ετοιμάζει τη βαλίτσα του για το 6ο ταξίδι στον «μαγικό» κόσμο της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης του πλανήτη.
Ευρωπαϊκό Κ18: Πέμπτη θέση για την Σαμολαδά, έβδομη για τη Ραφαηλίδου
Η Βασιλική Σαμολαδά έκανε σήμερα έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής της και ανταμείφθηκε με την 5η θέση στη δισκοβολία με 47,14 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Πάλεψε για τη 16άδα, αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του απλού εφήβων ο Μανωλόπουλος
Με τον Στάθη Μανωλόπουλο να λυγίζει στα έξι σετ μίας ακόμα «μάχης» στο απλό εφήβων έκλεισε σήμερα 20/07 το μεσημέρι η ελληνική αγωνιστική παρουσία στο Μάλμε.
Στον τελικό με ΗΠΑ η Ελλάδα, νίκησε 14-11 την Ουγγαρία
Η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών (Κ19) επιβλήθηκε της Ουγγαρίας με 14-11 στον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά «Pythia Cup», που φιλοξενείται στην Ιτέα και θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό (21/7, 13.30) με αντίπαλο τις ΗΠΑ.
Δυο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο… προστέθηκαν στη συγκομιδή
Δυο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο, αποτέλεσμα όμορφων εμφανίσεων, «έφερε» η αποστολή μας από τη σημερινή (20/7) μέρα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καταδύσεων Νέων-Νεανίδων που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 21/7 στη Βάρνα της Βουλγαρίας.
Ευρωπαϊκό Κ18: Πέμπτος στη σφυροβολία ο Γεντέκος
Ο Σωτήρης Γεντέκος ήταν ο νεαρότερος αθλητής του σημερινού τελικό της σφυροβολίας Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Μπάνσκα Μπρίστριτσα, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην 5η θέση με 71,98 μ. και να κυνηγήσει μέχρι τέλους το μετάλλιο.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.