Οι καλύτεροι των αναπτυξιακών τουρνουά «παρελαύνουν» στον τελικό του ΣΕΦ

Ώρα Μεγάλου τελικού στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την περίοδο 2023-2024.

Στην ομοσπονδιακή αίθουσα του  Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συγκεντρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21/04, οι καλύτεροι αθλητές και οι καλύτερες αθλήτριες της φετινής σειράς και κυνηγούν νέες διακρίσεις στη διοργάνωση, που αποτελεί κι ένα από τα κριτήρια για τη συγκρότηση των μικρών εθνικών ομάδων. Ο Τελικός των αναπτυξιακών αφορά κλασικά στις κατηγορίες των εφήβων, των νεανίδων, των παίδων, των κορασίδων, των παμπαίδων και των παγκορασίδων. Αγωνίζονται μέχρι 16 αθλητές/τριες σε κάθε κατηγορία κι αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής μέσα από την ειδική βαθμολογία των φετινών τουρνουά. Οι τελικές δηλώσεις είναι 88 από 32 σωματεία. Στις νεάνιδες και στις παγκορασίδες δεν συμπληρώθηκαν οι 16 συμμετοχές κι έχουμε 13 και 11 αντίστοιχα. Όλες οι εξελίξεις από το σπουδαίο event θα μεταδίδονται και σε εικόνα μέσα από τα δύο live streaming του καναλιού gre78.tv στο youtube. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθούν όλοι οι αγώνες και θ’ αναρτηθούν στον ίδιο ιστότοπο (https://www.youtube.com/@gre78)

Στο λεγόμενο και Τοπ 16 δήλωσαν όλα σχεδόν τα παιδιά, που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας. Το σύστημα διεξαγωγής δεν αλλάζει, σε σχέση με τα όπεν, αλλά φυσικά όλοι οι αθλητές περνούν από τα γκρουπ και μετά αγωνίζονται σε προοδευτικό νοκ άουτ.

Στις παγκορασίδες, όπου υπάρχουν οι λιγότερες παρουσίες, σχηματίστηκαν τρία γκρουπ. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες έγιναν τέσσερα. Από κάθε γκρουπ οι δύο πρώτοι μπαίνουν στην 8άδα και οι υπόλοιποι συνεχίζουν για τις θέσεις 9-16. Στη διεύθυνση https://app.ttscore.io/customer/24/event/681 έχουν αναρτηθεί οι κληρώσεις και άλλες πληροφορίες για το τουρνουά.

Οι επικεφαλής των γκρουπ είναι κατά σειρά: Στους εφήβους οι Γιάννης Μαλαμούδης, Στάθης Μανωλόπουλος, Γιάννη Κούτρα, Αλέξανδρος Μαδέσης, στις νεάνιδες οι Ευαγγελία Μεραμβελιωτάκη, Qi Xinyu, Στέλλα Τζαρίδου, Ζωή Καζάκου, στους παίδες οι Κώστας Φάκαρος, Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Γιάννης Κιοσελόγλου, Αναστάσιος Φουσέκης, στις κορασίδες οι Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Γεωργία Σπανού, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Άννα-Φανουρία Μήτκα, στους παμπαίδες οι Γιώργος Σασσάνης, Σπύρος Φουσέκης, Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης, Απόστολος Βατσακλής και στις παγκορασίδες οι Αφροδίτη Σαρικάκη, Chen Yudie και Αναστασία Μιχάλαρου.

Το πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παμπαίδων. Σταδιακά θ’ αρχίσουν τα γκρουπ όλων των κατηγοριών και το τελευταίο ωράριο είναι στις 17:30. Την Κυριακή, επίσης από τις 09:00, αρχίζουν τα ματς κατάταξης 9-16, πρώτα στους παμπαίδες και τις κορασίδες. Για τις 13:30 είναι προγραμματισμένες οι πρώτες 8άδες και στις 18:00 οι τελικοί και στις έξι κατηγορίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.