VGL eSports SuperLiga

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο η σεζόν‼ Με ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων Ελλάδας και Κύπρου η πρεμιέρα απόψε στις 21:30 σε ζωντανή μετάδοση από την VGL eSports για το FIFA21 Proclubs.

Μια νέα σελίδα για το Ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της VGL ανοίγει σήμερα μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν…
Δύο πρωταθλήματα, μία κοινότητα και πολλές μάχες, καθώς χωρίστηκε σε ελληνική και κυπριακή liga το μέχρι πρότινος ενιαίο Eλληνοκυπριακό πρωτάθλημα eSports.

Μια πρεμιέρα που κάθε άλλο παρά αδιάφορη δεν την λες, αφού στο ελληνικό πρωτάθλημα τον χορό ανοίγουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σε ένα derby βγαλμένο από την Super League.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός έδειξε την προηγούμενη season την διάθεσή του για τίτλο ενώ, η ΑΕΚ φαίνεται αρκετά δυνατή και έτοιμη να δείξει ότι θα κυνηγήσει και εκείνη το πρωτάθλημα Ελλάδος…

Όσο ενδιαφέρον είναι η πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα άλλο τόσο είναι και στο Κυπριακό…

ΑΠΟΕΛ εναντίον Ομόνοιας Λευκωσίας.
Δύο ομάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους τόσο στην VGL αλλα και στον ευρωπαϊκό χώρο των eSports αφού, οι γηπεδούχοι είναι κάτοχοι του VPL Champions League και του VPL Super Cup και ενός ελληνοκυπριακου κυπέλλου.
Η Ομόνοια από την άλλη μετράει δύο κύπελλα και ένα πρωτάθλημα ενώ, στον ευρωπαϊκό χώρο μετράει έναν τελικό VPL Europa League και έχει δείξει την δύναμή της.

Κάθε άλλο παρά εύκολη δεν θα είναι η διατήρηση του double από πλευράς ΑΕΚ Λάρνακα αφού, οι αντίπαλοί της δείχνουν να θέλουν να την εκθρωνίσουν…

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση με Ελληνικό σχολιασμό τα Derby των αιωνίων για την πρεμιέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.