Για τη τρίτη θέση με Πορτογαλία η Εθνική! (Video)

Για το γόητρο και την τρίτη θέση του VPL European Cup 2020-21 αντιμετωπίζει σε διπλό αγώνα η εθνική μας ομάδα, την αντίστοιχη της Πορτογαλίας την Κυριακή το βράδυ σε διπλό αγώνα (22:30/23:00).

Για το γόητρο και την τρίτη θέση του VPL European Cup 2020-21 αντιμετωπίζει σε διπλό αγώνα η εθνική μας ομάδα, την αντίστοιχη της Πορτογαλίας την Κυριακή το βράδυ σε διπλό αγώνα (22:30/23:00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της VGL στο Youtube.

Η Εθνική μας ομάδα προέρχεται από την πρώτη θέση στην φάση των ομίλων, όταν είχε χάσει μόλις σε έναν αγώνα από την ομάδα του Βελγίου και είχε φέρει ισοπαλία στην Αυστρία, ενώ οι Πορτογάλοι έχασαν δύο φορές με 0-3 και 1-0 από τους Πολωνούς. Στην προημιτελική φάση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε εύκολο έργο κόντρα στην Γαλλία, την οποία υπέταξε με συνολικό σκορ 3-0, ενώ οι Πορτογάλοι υπέταξαν την ομάδα της Ρουμανίας με συνολικό σκορ 4-1. Στην ημιτελική φάση της περασμένης εβδομάδας, η Ελλάδα αποκλείστηκε από την Πολωνία λόγω των εκτός έδρας γκολ (1-0 στη Πολωνία/3-2 στην χώρα μας), ενώ οι Πορτογάλοι με συνολικό σκορ 2-3 αποκλείστηκαν από τους Τούρκους. Έτσι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή το βράδυ στη μάχη της τρίτης θέσης του θεσμού. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ ο δεύτερο στη Πορτογαλία. Την ίδια ώρα, Πολωνία και Τουρκία θα μάχονται για την κατάκτηση του τροπαίου, με τους γείτονες να έχουν το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους.

Πηγή: VGL eSports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.