ΟΠΑΠ Unileague esports: «Θραύση» από την πρώτη μέρα

Το ΟΠΑΠ Unileague eSports κάνει θραύση από την 1η μέρα της λειτουργίας του αφού αποτελεί πλέον τη στέγη της ελληνικής φοιτητικής gaming κοινότητας.

Ήδη είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε το 1ο από τα 4 προκριματικά τουρνουά του φοιτητικού πρωταθλήματος στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο με συμμετοχές που έσπασαν κάθε ρεκόρ με τον τελικό να λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε δυο συμπαικτες της επίσημης e-Εθνικής Ελλάδος σε απευθείας μετάδοση με σχολιασμό των Σωτήρη Τσίφκα (Fragbot) και Μάκη Τογανίδη (Pasateboss). Προηγήθηκε η εκπομπή του OPAP Unileague eSports Community με συνεντεύξεις παικτών και συζήτηση γύρω απο τον κόσμο των eSports και όχι μόνο. Καλεσμένοι οι φιναλίστ Γιώργος Γιαννούλας, Κωνσταντίνος Γκόγκας αλλά και ο Ελβετικός σουγιάς των eSports Πέτρος Κούτρας.
Γιαννούλας και Γκόγκας έφτασαν στον τελικό ανάμεσα σε 145 συμμετέχοντες και αγωνίστηκαν για να κερδίσουν τον πρώτο τίτλο αφού είχαν ήδη προκριθεί στο Final Stage που θα διεξαχθεί στις 8-9 Ιουλίου μαζί με τους παίκτες που τερμάτισαν στις θέσεις 3 έως και 8 σε κάθε προκριματικό τουρνουά. Ο Γιαννούλας (ITS_G1ANT) εν τέλει επικράτησε του Γκόγκα (Xntinospas). Φτάνοντας στον τελικό οι επιδόσεις των δύο eΑθλητών έδειχναν οτι θα παρακολουθήσουμε μια δυνατή μονομαχία για τον 1ο τίτλο του τουρνουά. Γιαννούλας με μια φοβερή επίθεση και 50 Goal στο ενεργητικό του και έχοντας δεχθεί 23 Goal και δυνατό του σημείο τις αντεπιθέσεις και τις κάθετες πάσες – φαρμάκι όπως ανέφεραν οι casters και Γκόγκας με έναν αγώνα λιγότερο να έχει σημειώσει 37 Goal και να έχει δεχθεί 17 με δυνατό του σημείο την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού με passing game.
Στο 2ο τουρνουά που έλαβε χώρα ο Γιάννης Βασαλάκης και Βασίλης Δαλκερανίδης βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια εντυπωσιακή σειρά 2 αγώνων με τον 1ο να παίρνει τον τίτλο αλλά τον 2ο να δηλώνει έτοιμος για την επαναφορά του στο final stage.

Στο πλαίσιο της εκπομπής του OPAP Unileague eSports Community προσκεκλημμένος ήταν και ο πρωταθλητής με την ομάδα Cometas FC του ΟΠΑΠ Unileague mini Ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηβλασίου αλλά και ο Βαγγέλης Μονέ που συμμετέχει στο τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου. Ο Βασίλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η συμμετοχή τους στο ΟΠΑΠ Unileague 5×5 είναι ένα παράθυρο από την καθημερινότητα τους για να “ξεσκάνε” και να βρίσκεται η παρέα μεταξύ τους και ότι το ζήσανε σαν επαγγελματίες αθλητές κατά την διάρκεια του τουρνουά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.