Συνέντευξη του Γιάννη Παυλή λίγες ώρες πρίν τον Ημιτελικό της Εθνικής μας ομάδας

Μαζί μας ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Ελλάδος αλλά και της ομάδας της Ομόνοιας Γιάννης Παυλής σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Απόψε Κυριακή 7/3 ζωντανά από το κανάλι της vgl e-sports στο Youtube η Εθνική Ελλάδος (VGL) στο FIFA21 Proclubs θα δώσει την δική της μάχη απέναντι στην Πολωνία σε διπλές αναμετρήσεις που θα κρίνουν ποιος θα πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του eEuro 2021. Η Ελλάδα έχοντας πολύ καλή ψυχολογία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους Πολωνούς και θα τους κοιτάξει στα μάτια.

Μαζί μας ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Ελλάδος αλλά και της ομάδας της Ομόνοιας Γιάννης Παυλής σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Γιάννη καλησπέρα αρχικά πως νιώθεις που έχετε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης;
Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ήταν κάτι που θέλαμε όλοι και παλέψαμε για αυτό και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε    και να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Όταν ξεκινήσετε την πορεία σας στο eEuro πιστεύατε ότι θα φτάσετε ως εδώ;
Η ομάδα ξεκίνησε με το σκεπτικό να κοιτάζει έναν αγώνα κάθε φορά όπως μας είπε και ο προπονητής μας Στέφανος Τσαλμαντζάς και αυτό κάναμε και τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα απέναντι στην πολύ δυνατή Πολωνία και είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100% για να περάσουμε αυτό το εμπόδιο και να βρεθούμε στο τελικό.

Μίλησε μας για τις δυσκολίες μέχρι την έως τώρα πορεία.
Κάθε αρχή είναι δύσκολη καθώς η ομάδα δεν είχε χημεία μεταξύ της αλλά με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτουν οι παικτες καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν και να βρεθούμε στα ημιτελικά του eEuro.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να αγωνίζεσται με τέτοιο πάθος και να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό;
Το να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας και να την εκπροσωπούμε στο eEuro μας γεμίζει ενθουσιασμό, πάθος και δύναμη και μας βοηθάει στην προσπάθεια μας για μία μεγάλη πορεία.

Το γεγονός ότι η Πολωνία απέκλεισε με σχετική ευκολία την Ισπανία σας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο;
Η εύκολη πρόκριση της Πολωνίας μας δείχνει ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα οπότε και εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με μυαλό για να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο.

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος πέρα από το eEuro 2021;
Πέρα από το eEuro 2021 θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε οποιαδήποτε διοργάνωση λάβει μέρος η εθνική και φυσικά η κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου που αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη.

Σε ευχαριστούμε Γιάννη! Καλή σας επιτυχία είμαστε μαζί σας και σας στηρίζουμε!

Πηγή: VGL eSports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.