Super League Premier League La Liga Bundesliga Ligue 1 Euroleague

Η Μίλαν μπαίνει στον κόσμο των eSports

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Σάλκε και τη Βαλένθια, μία ακόμη ομάδα αποφάσισε να ιδρύσει τμήμα eSports. Ο λόγος για τη Μίλαν.

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Σάλκε και τη Βαλένθια, μία ακόμη ομάδα αποφάσισε να ιδρύσει τμήμα eSports. Ο λόγος για τη Μίλαν, η οποία μέσω στρατηγικής συνεργασίας με τον ιταλικό οργανισμό QLASH ανακοίνωσε την είσοδο στον κόσμο των eSports.

Η ομάδα των “ροσονέρι” θα έχει την ονομασία “AC MILAN QLASH” και θα συμμετάσχει τόσο στο FIFA, όσο και στο Brawl Stars, παιχνίδια στα οποία αγωνίζεται ήδη ο οργανισμός QLASH. 

Η Μίλαν ακολουθεί το παράδειγμα πολλών ποδοσφαιρικών συλλόγων, που έχουν ήδη εισέλθει στον κόσμο των eSports, συμμετέχοντας κατά κύριο λόγο στο παιχνίδι FIFA. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις λίγες ομάδες που έχουν επεκτείνει τη δραστηριότητα τους στο συγκεκριμένο πεδίο, καθώς συμμετέχει ακόμη και στο LGD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας