Match Center
TOP VIDEOS
video
Η Nova χορηγός επικοινωνίας και επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης του Ιppos Summer Tour (video)
Με ρεκόρ συμμετοχών οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής
Όλα είναι έτοιμα για τους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2023 που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο (18-19/11), στο Κάστρο της Βοιωτίας, με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα (ΙΠΟΑ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ).
Με ρεκόρ συμμετοχών οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής, στο Κάστρο της Βοιωτίας
Όλα είναι έτοιμα για τους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2023 που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο (18-19/11), στο Κάστρο της Βοιωτίας, με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα (ΙΠΟΑ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ).
Δενδρινός: «Είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση των καλύτερων Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής»
«Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση των καλύτερων Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής. Οι εγκαταστάσεις και οι διαδρομές στο Κάστρο Βοιωτίας, είναι ιδανικές, για να έχουμε μια σπουδαία διοργάνωση».
Στο Κάστρο της Βοιωτίας οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2023
Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, για τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα (ΙΠΟΑ) που έχει αναλάβει την διεξαγωγή των Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής 2023, οι οποίοι θα διεξαχθούν, σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα, το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου, στο Κάστρο της Βοιωτίας.
video
Η Nova χορηγός επικοινωνίας και επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης του Ιppos Summer Tour (video)
H Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία της με τον ιππικό όμιλο Ippos Club και την επίσημη τηλεοπτική μετάδοση των Διεθνών Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων CSI1* και CSI2*, που διοργανώνει το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας και θα διεξαχθούν στις 20-23/7 & 27-30/7 στη Θεσσαλονίκη.
Ιππασία: Ανακοίνωση της ΕΟΙ για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και την αμέριστη συνδρομή όλων των φιλίππων και ανθρώπων της ιππασίας, εκκενώθηκαν όλοι οι ιππικοί όμιλοι στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, η οποία επλήγη από την πυρκαγιά, εχθές Τρίτη, 3 Αυγούστου.
Ο Γερμανός Μίκαελ Γιουνγκ το χρυσό στο ιππικό τρίαθλο
Ο Γερμανός Μίκαελ Γιούνγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό του ιππικού τριάθλου κι αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιό του στη διοργάνωση, καθώς πήρε και το ασημένιο στο ομαδικό.
Η Ιππασία στο Λονδίνο
Η σχέση του ανθρώπου με το άλογο και η ανάβαση πάνω σ' αυτό προσδιορίζεται στους πανάρχαιους χρόνους. Οι πρώτοι που ίππευσαν άλογα θεωρούνται ότι ήταν οι νομάδες των ασιατικών στεπών, περίπου το 4.000 π.Χ. Ακριβώς επειδή η ιππασία έχει τις ρίζες της βαθειά μέσα στο χρόνο, ήταν φυσικό επακόλουθο να ενταχθεί κάποια στιγμή και στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, κάτι που συνέβη το 680 π.Χ.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.