Match Center
TOP VIDEOS
video
Βραβεία Ε.Ο.Ε.: Η βράβευση της Δώρας Γκουντούρα (video)
Στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της την αποδοχή του αιτήματος του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, μέχρι το τέλος Ιουλίου, χωρίς κανένα αντίτιμο, προκειμένου οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας.
Νάπολη 2024: Ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17/U20
Με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκαν μεταξύ 21 και 28 Φεβρουαρίου τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων/νεανίδων (U17) και νέων ανδρών/νέων γυναικών (U20) στη Νάπολη της Ιταλίας.
Η Γκουντούρα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Μετά το παγκόσμιο κύπελλο «Ακρόπολις», η ελληνική ξιφασκία εξασφάλισε οριστικά και αμετάκλητα την Ολυμπιακή πρόκριση για το Παρίσι στη σπάθη των γυναικών με εκπρόσωπο τη Δώρα Γκουντούρα.
38ο παγκόσμιο κύπελλο «Ακρόπολις»: Ο οδηγός της διοργάνωσης
Το παγκόσμιο κύπελλο σπάθης γυναικών «Ακρόπολις» είναι προ των πυλών, τα όπλα των αθλητριών περνούν από έλεγχο και οι τελευταίες ετοιμασίες ολοκληρώνονται για την έναρξη των αγώνων το πρωί της Παρασκευής 1/3.
Το 38ο παγκόσμιο κύπελλο «Ακρόπολις» έρχεται στο ΟΑΚΑ μεταξύ 1-3 Μαρτίου
Η διοργάνωση-θεσμός της ελληνικής ξιφασκίας και μία από τις πιο παλιές και σταθερές διεθνείς διοργανώσεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα θα διεξαχθεί φέτος για 38η φορά στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ.
Ξιφασκία: Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα σπάθης εφήβων/νεανίδων μεταξύ 13-14/1
Το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα είναι αυτό της σπάθης εφήβων και νεανίδων (U17) που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ μεταξύ 13 και 14 Ιανουαρίου.
Τρεις στο γκραν πρι σπάθης της Τύνιδας, οκτώ στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως του Παρισιού
Μεταξύ 11-14 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν δύο μεγάλες διοργανώσεις της FIE σε επίπεδο ανδρών/γυναικών, το γκραν πρι σπάθης της Τύνιδας και το παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως του Παρισιού.
Ξιφασκία: Ολοκληρώθηκαν τα παγκόσμια κύπελλα U20 σε Ούντινε και Βουδαπέστη με τον Τζοβάνη να ξεχωρίζει
Μεταξύ 4 και 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν τρία παγκόσμια κύπελλα U20 από την παγκόσμια ομοσπονδία (FIE) στο Ούντινε και τη Βουδαπέστη με 29 ελληνικές συμμετοχές στα ατομικά και τα ομαδικά παχνίδια.
Ξιφασκία: Οι προσωρινές κατατάξεις για το ευρωπαϊκό τουρνουά Ολυμπιακής πρόκρισης
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ελληνική ξιφασκία να έχει εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 στη σπάθη των γυναικών, τη συμμετοχή τους όμως στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη θα διεκδικήσουν σίγουρα και άλλοι πέντε ξιφομάχοι της χώρας μας.
Ξιφασκία: Αγωνιστική δράση σε Φλώρινα και Σόφια
Στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί το κύπελλο «Λυγκηστίς» για τους ξιφομάχους U17, U13 και U10 του ξίφους μονομαχίας, ενώ 37 ξιφομάχοι U17 θα ταξιδέψουν στη Σόφια για το ευρωπαϊκό κύπελλο σπάθης U17.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.