Κάζαγλης: «Σημαντική η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής»
Ως μια ευκαιρία, ώστε νέοι αθλητές και αθλήτριες να έρθουν ακόμα πιο κοντά στη ξιφασκία με αμαξίδιο, αποτελεί σύμφωνα με τον Δημήτρη Κάζαγλη, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο) στην Πανεπιστημιούπολη Άλσος Αιγάλεω.
Ξιφασκία: Παγκόσμιο «γαλανόλευκο» double στη Γαλλία
Η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα έγραψαν ιστορία στο παγκόσμιο GRAND PRIX σπάθης στην Ορλεάνη! Κατέλαβαν πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, δείχνοντας σε όλον τον κόσμο ότι η ελληνική ξιφασκία είναι σε εξαιρετικόεπίπεδο.
Λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2021 με το Πανελλήνιο στο ξίφος ασκήσεως Α-Γ
Φινάλε στην αγωνιστική περίοδο των εσωτερικών διοργανώσεων Ξιφασκίας 2020-21 με την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών σε όλα τα όπλα, που φιλοξενήθηκαν τα τρία τελευταία σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ, υπό αυστηρή τήρηση των εγκεκριμένων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.
ΕΟΞ: Στις εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο Σότσι
Το ευρωπαϊκό όραμα της Ε.Ο.Ξ. για το άθλημα της Ξιφασκίας και η εξωστρεφής πολιτική της, μακριά από τα σύνορα της πατρίδας μας, υλοποιείται με σταθερή, ισχυρή εκπροσώπηση στις Διεθνείς Ομοσπονδίες, με καίριες πρωτοβουλίες και αποφάσεις ουσίας.
Ξιφασκία: Με τριπλή εκπροσώπηση στο Τόκιο
Ώρα Τόκιο, ώρα Ολυμπιακών Αγώνων, η ώρα του ελληνικού αθλητισμού, της Δώρας Γκουντούρα και της τριπλής εκπροσώπησης της Ελληνικής Ξιφασκίας στην ιαπωνική πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.
Ξιφασκία: Τριπλή εκπροσώπηση στο Τόκιο
Ώρα Τόκιο, ώρα Ολυμπιακών Αγώνων, η ώρα του ελληνικού αθλητισμού, της Δώρας Γκουντούρα και της τριπλής εκπροσώπησης της Ελληνικής Ξιφασκίας στην ιαπωνική πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.
Δώρα Γκουντούρα: Στην κόψη της… σπάθης της
Μία από τις ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι η Ελληνική Ξιφασκία και η 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ’19, στο αγώνισμα της σπάθης, Δώρα Γκουντούρα.
V.I.R.: Το νέο «όπλο» της Ε.Ο.Ξ.
Με ένα σπουδαίο «όπλο», το οποίο αποτέλεσε άλλωστε, μακροχρόνια επιδίωξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, εμπλουτίζεται πλέον η φαρέτρα του αθλήματος.