Match Center
Βραζιλία-Ρωσία 1-3: Στον τελικό οι Ρώσοι, στο καναβάτσο οι Βραζιλιάνοι (hls)
Η Ρωσία των ανατροπών έχει βρει «πελάτισσα» την Βραζιλία! Μετά τη νίκη στον όμιλο (3-0) την κέρδισε και στον ημιτελικό (3-1) και περιμένει αντίπαλο στο τελικό. Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει η Βραζιλία.
Απίστευτη ανατροπή από την Τουρκία!
Έσωσε 5 ματς μπολ στο τέταρτο σετ και με την Μποζ να έχει 35 συνολικά πόντους θα παίξει αύριο στο Άπελντορν τελικό πρόκρισης με την Γερμανία στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
Οι Γερμανίδες «μάδησαν» τις «τουλίπες»
Με πρώτη σκόρερ την ασταμάτητη Λίπμαν η Γερμανία νίκησε 3-0 σετ (27-25, 25-23, 25-22) την γηπεδούχο στο Άπελντορντ Ολλανδία, κατακτώντας το πρώτο εισιτήριο για τον Κυριακάτικο τελικό πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
Ο Νγκαπέ πήγε τη Γαλλία στο Τόκιο
Με άσσο του σταρ της Νγκαπέ στο 24-23, την ώρα που οι γηπεδούχοι Γερμανοί μπροστά σε 6577 συμπατριώτες τους πίεζαν να μπουν στο ματς, οι Γάλλοι πήραν για πέμπτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Άριστος Γεροθόδωρος, στον τελικό η Γαλλία
Με αψεγάδιαστο πρώτο διαιτητή τον Νώντα Γεροθόδωρο η Γαλλία αν και βρέθηκε 2 σετ πίσω από τη Σλοβενία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά, έφθασε με 3-2 σετ (13-25, 22-25, 25-14, 25-21, 15-9) στην ανατροπή κατακτώντας το εισιτήριο πρόκρισης για τον αυριανό τελικό του τουρνουά (αντίπαλος Βουλγαρία ή Γερμανία).
H “palomita” του Τζινόμπιλι έγινε 15 ετών! (video)
Ήταν ακριβώς 15 χρόνια πριν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όταν ο Μάνου Τζινόμπιλι πετύχαινε ένα από τα πιο εξωφρενικά buzzer beater στην ιστορία του μπάσκετ, δίνοντας τη νίκη στην Αργεντινή απέναντι στην Σερβία.
Βραζιλία από …χρυσό, 3-0 την Ιταλία
Η Βραζιλία κατάφερε να ξεφύγει από τη σειρά χαμένων τελικών που άρχισε στο Πεκίνο (2008) και συνεχίστηκε στο Λονδίνο (2012), επιστρέφοντας στην κορυφή ύστερα από δώδεκα χρόνια και τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.
«Χρυσές» και πάλι οι Κινέζες
Η Κίνα πανηγύρισε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο σε ολυμπιακό τουρνουά γυναικών, με τη Λανγκ Πινγκ να γίνεται το κεντρικό πρόσωπο, καθώς έγραψε ιστορία.
Στα ημιτελικά οι ΗΠΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ των Ανδρών, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Πολωνίας στο παιχνίδι που, θεωρητικά, ήταν το ντέρμπι των προημιτελικών.
Στα ημιτελικά η Ρωσία
Η Ρωσία νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Καναδά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά βόλεϊ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Στους «4» η Ολλανδία
Η Ολλανδία είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στις τέσσερις κορυφαίες του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ Γυναικών.
Στους «8» η Βραζιλία
Ως τέταρτη του Α΄ ομίλου προκρίθηκε η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων, Βραζιλία, αφήνοντας εκτός προημιτελικών (3-1 σετ) τη Γαλλία, για την 5η και τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης του Ολυμπιακού Τουρνουά βόλεϊ των Ανδρών.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.