Πυγμαχία: Συγκλονίζει το Κύπελλο Ακρόπολις
Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όσοι κατέφτασαν στο Καλλιμάρμαρο για την έναρξη του Διεθνούς Κυπέλλου Πυγμαχίας Ακρόπολης, που με πρωτοβουλία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρη Μαριόλη, επέστρεψε στο δοξασμένο στάδιο μετά από δεκαετίες.
Πυγμαχία: Αρχίζει το Κύπελλο Ακρόπολις
Η μεγάλη ώρα για την αναβίωση του Διεθνούς Κυπέλλου Πυγμαχίας Ακρόπολις έφτασε. Το μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός ξεκινάει σήμερα (16/9) στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ολοκληρώνεται στις 19 Ιουνίου.
Πυγμαχία: Έγραψε ιστορία η Ελλάδα
Η «καρδιά» της ελληνικής πυγμαχίας χτύπησε δυνατά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ακόμη μια ιστορική στιγμή γράφτηκε στις «χρυσές δέλτους της ιστορίας» για το άθλημα της Πυγμαχίας. Για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος η Ελλάδα συμμετείχε με δύο αθλήτριες στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Πυγμαχία: Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Παπαδάτου και Τσάνη
Την πιο χρυσή σελίδα στην Ιστορία της γράφει στην Κωνσταντινούπολη η Ελληνική Πυγμαχία. Για πρώτη φορά στα χρονικά η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει δύο θέσεις στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος!
Χάλκινος στην Τσεχία ο Καλογερίδης
Οι επιτυχίες της ελληνικής πυγμαχίας συνεχίζονται. Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καλογερίδη η Ελλάδα ανέβηκε ξανά στο βάθρο σε μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση.
Πυγμαχία: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μιχάλης Τσαμαλίδης
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, βάζοντας στην κορυφή την ελληνική πυγμαχία, ανέβηκε ο Μιχάλης Τσαμαλίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 80κ. στον μεγάλο τελικό με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία.
Η Πυγμαχία «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο συνέδριο της Πάτρας!
Δυναμικό «παρών» έδωσε η ελληνική ομοσπονδια Πυγμαχίας στην εκδήλωση «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», που διοργάνωσε στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» Πάτρας το Υφυπουργείο Αθλητισμού 8-10 Απριλίου.