Ολυμπιακό τουρνουά - Τάε Κβον Ντο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επέστρεψε από Σερβία η προΟλυμπιακή ομάδα και ετοιμάζει… βαλίτσες για Βουλγαρία και το πρώτο G1 του 2021
Στο σπουδαιότερο και πιο δυνατό προπονητικό καμπ, αυτό που φιλοξενήθηκε τον περασμένο μήνα στην Σερβία, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν τα τέσσερα μέλη της προΟλυμπιακής ομάδας ταεκβοντό, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Νάσια Μητσοπούλου και Φένια Τζέλη.
Ο Ζολγκάντρι θέλει να μετάσχει με τη Βουλγαρία στο Τόκιο
Ο Ιρανός αθλητής του ταεκβοντό, Φαρζάντ Ζολγκάντρι, δήλωσε ότι σκοπεύει να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι η κίνησή του δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και μοναδικό του κίνητρο είναι να βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας του.
Αντιπλοίαρχος ο Μιχάλης Μουρούτσος
Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση για την προαγωγή κατ' εκλογή στο βαθμό του αντιπλοιάρχου του χρυσού ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό, στην κατηγορία των 58 κιλών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνευ το 2000 Μιχάλη Μουρούτσου.
Τρία μετάλλια για την Ελλάδα στο G1 του Ζάγκρεμπ
Τρία μετάλλια, ένα εκ των οποίων συνοδεύτηκε από νίκη.... Ολυμπιακών διαστάσεων, κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό στο G1 Croatia Open (βαθμολογούμενο για το «Τόκιο 2020») που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ. Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -67 κιλών πήρε η Νάσια Μητσοπούλου, ενώ Φανή Τζέλη και Ευγενία Σαρρή βρέθηκαν στην τρίτη θέση του πόντιουμ των νικητριών στα -57 και +67 κιλά αντίστοιχα.
VIDEOS
video
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η Τζέλη στο ρεπεσάζ (vid)