Τρία μετάλλια για την Ελλάδα στο G1 του Ζάγκρεμπ

Τρία μετάλλια, ένα εκ των οποίων συνοδεύτηκε από νίκη.... Ολυμπιακών διαστάσεων, κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό στο G1 Croatia Open (βαθμολογούμενο για το «Τόκιο 2020») που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ. Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -67 κιλών πήρε η Νάσια Μητσοπούλου, ενώ Φανή Τζέλη και Ευγενία Σαρρή βρέθηκαν στην τρίτη θέση του πόντιουμ των νικητριών στα -57 και +67 κιλά αντίστοιχα.

Τρία μετάλλια, ένα εκ των οποίων συνοδεύτηκε από νίκη…. Ολυμπιακών διαστάσεων, κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό στο G1 Croatia Open (βαθμολογούμενο για το «Τόκιο 2020») που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ. Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -67 κιλών πήρε η Νάσια Μητσοπούλου, ενώ Φανή Τζέλη και Ευγενία Σαρρή βρέθηκαν στην τρίτη θέση του πόντιουμ των νικητριών στα -57 και +67 κιλά αντίστοιχα.

Η Μητσοπούλου, Νο-30 στην Ολυμπιακή κατάταξη προκρίθηκε στον τελικό μετά την εντυπωσιακή νίκη με 13-12 επί της Ματέα Γέλιτς. Η Κροάτισα είναι Νο-1 στο ταμπλό και Νο-5 στην Ολυμπιακή κατάταξη (δύσκολα θα χάσει τη θέση για το «Τόκιο 2020»), γεγονός που δίνει μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία συνολικά έδωσε τέσσερις αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα.

Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους νέους το 2018, Φανή Τζέλη (Νο-48 στην Ολυμπιακή κατάταξη), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με δύο νίκες σε τρεις αγώνες στα -57 κιλά, ενώ με μία νίκη σε δύο αγώνες, η Ευγενία Σαρρή (No-63) κατέκτησε την 3η θέση στα +67 κιλά.

Και οι τρεις αθλήτριες, όπως και η Ανδριάνα Ασπρογέρακα που επίσης συμμετείχε στο G1 του Ζάγκρεμπ, είναι μέλη της Προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.