«Οι Βετεράνοι είναι η καρδιά του τζούντο»
Οι ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο επηρέασαν και εξακολουθούν να αλλάζουν την εικόνα στην Ευρώπη. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και η «απάντηση» των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο κυρώσεων έφεραν ντόμινο αλλαγών στο κοινωνικό, το οικονομικό αλλά και το αθλητικό στερέωμα.
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων: «Ασημένιος» ο Βοτίκας, τρίτος ο Παπαχρηστίδης στο φινάλε των ατομικών
Με δύο ελληνικά μετάλλια και πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη Βοτίκα και Γιάννη Παπαχρηστίδη, έπεσε σήμερα (4/6) η αυλαία του ατομικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο βετεράνων που φιλοξενείται για 3η ημέρα στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου στην Κρήτη. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή με τα ομαδικά.
Ο πρόεδρος της EJU για το Ευρωπαϊκό βετεράνων: «Τρομερές οι προσπάθειες για την οργάνωση των αγώνων στο Ηράκλειο»
Η εβδομάδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο βετεράνων έφτασε... Η διοργάνωση, η οποία θα κρατήσει τέσσερις ημέρες, ξεκινάει την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Τις τρεις πρώτες ημέρες θα γίνουν το ατομικά, ενώ στο φινάλε των αγώνων θα γίνουν την Κυριακή με τα ομαδικά.
Ε.Ο.ΚΑ.Ν.: Συναντήσεις με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο
Η στενή συνεργασία με τις ομοσπονδίες σε θέματα ελέγχων και εκπαίδευσης είναι στις βασικές προτεραιότητες του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., ειδικά όταν πρόκειται για αθλήματα τα οποία έχουν προσφέρει στην Ελλάδα σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο.