Stoiximan Super League: Κορυφώνεται η αγωνία για την παραμονή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, στα play out του πρωταθλήματος.

Στο Σάββατο θα διεξαχθεί η έκτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, με τρεις ομάδες να παλεύουν για να μην ακολουθήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη δεύτερη κατηγορία. Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με επίσης, 34 βαθμούς. Στα δώδεκα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Αρκάδες έχουν οκτώ νίκες, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 21-8 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Βόλος ΝΠΣ θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 29 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς. Στο ματς της κανονικής περιόδου, οι Βολιώτες είχαν επικρατήσει 1-0.

Στην Καισαριανή, η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 19 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με 28 βαθμούς. Στο ματς της κανονικής περιόδου, η ομάδα των βορείων προαστίων είχε επικρατήσει 4-2.

Τέλος, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 34 βαθμούς. Στα 16 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, έξι φορές δεν υπήρξε νικητής. Οι δυο αντίπαλοι έχουν από πέντε νίκες και τα γκολ είναι 22-19 υπέρ των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/4

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (20:00 Novasports Prime)
Βόλος ΝΠΣ-Πανσερραϊκός (20:00)
ΑΕ Κηφισιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (20:00)
Παναιτωλικός-Ατρόμητος (20:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.