Match Center

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς προκρίνονται οι Γκιώνης και Τόλιου από το Σαράγεβο
Ανακοινώθηκε το σύστημα διεξαγωγής στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά του απλού, που θα γίνει τον Μάιο στο Σαράγεβο και θα δώσει από πέντε προκρίσεις σε άνδρες και γυναίκες για το «Παρίσι 2024».
Πινγκ Πονγκ: Σε τέσσερις περιοχές το Σαββατοκύριακο το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων
To Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών) δίνει συνέχεια στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21/01.
Πινγκ Πονγκ: Το σόου του Οβτσάροφ για τον πόντο της χρονιάς! (video)
Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι, έτσι κι αλλιώς, ένα θεαματικό άθλημα και ο τεράστιος Ντιμίτρι Οβτσάροφ, που κοσμεί φέτος την ελληνική Α1, προσφέρει απλόχερα ξεχωριστές στιγμές στο κοινό με τα χτυπήματά του.
Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων Ορεστιάδας: Από δύο χρυσά μετάλλια στο απλό Τουρκία και Ρουμανία στο κλείσιμο της γιορτής του αθλήματος
Με τον ενθουσιασμό, τα χαμόγελα και τις αγωνιστικές συγκινήσεις, που αρμόζουν στην ιστορία του θεσμού και την εξαιρετική προσπάθεια των συνδιοργανωτών, πέρασε στην ιστορία το μεσημέρι της Κυριακής 02/07 το 30ο Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων της Ορεστιάδας.
Πινγκ Πονγκ: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Μακρής
Η ελληνική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανακοινώνει με θλίψη ότι το πρωί της Τρίτης 30/05 έφυγε από τη ζωή ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και διακεκριμένος αθλητής του Παναθηναϊκού και της ΧΑΝ Αθηνών Γιάννης Μακρής.
Πινγκ Πονγκ: Ο Κούβελας και η Τασιού πρωταθλητές Ελλάδας στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 11
Ο Γιώργος Κούβελας στα αγόρια και η Ελπίδα Τασιού στα κορίτσια αναδείχτηκαν σήμερα 26/05 πρωταθλητές Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2022-2023 στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 11 ετών.
Νέα τεστ για τις νεαρές ηλικίες σε διεθνή τουρνουά
Αμέσως μετά το Πάσχα και για έναν μήνα θα ‘ρθουν νέες και σημαντικές αγωνιστικές δοκιμασίες σε τουρνουά στο εξωτερικό για κορυφαία ελληνικά ονόματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τις νεαρές ηλικίες.
Πινγκ Πονγκ: Το 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής το χρυσό μετάλλιο
Με τους αγώνες του ομαδικού μαθητών άρχισε και ολοκληρώθηκε σήμερα 05/04, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το πρώτο μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων σχολικής χρονιάς 2022-2023.
Πινγκ Πονγκ: Στην πρώτη 16άδα της κατηγορίας U15 η Μπουλά στο Youth Contender της Τουρκίας
Τρεις δυνατές αθλήτριες της κατηγορίας κορασίδων αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες αυτές τις ημέρες στο World Table Tennis Youth Contender της Τουρκίας, μετρούν ικανότητες σε δύσκολα ματς και εμφανίζουν και θετικά αποτελέσματα.
Πινγκ Πονγκ: Στο τουρνουά Para Table Tennis της Ιταλίας Μπουρνιά και Χρυσικός
Η Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά και ο Γρηγόρης Χρυσικός, πρωταθλητές και οι δύο στην κλάση 1 (με αμαξίδιο), μεταβαίνουν στο Λινιάνο της Ιταλίας, όπου στο διάστημα από 15 έως 18 Μαρτίου θα γίνει το «ITTF Fa20 Lignano Masters Para Open 2023». Είναι
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.