Πινγκ Πονγκ: Σε τέσσερις περιοχές το Σαββατοκύριακο το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

To Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών) δίνει συνέχεια στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21/01.

Πρόκειται για την ατομική διοργάνωση, που αφορά μόνο στο απλό, θ’ αναδείξει τους τοπικούς νικητές και παράλληλα θα δώσει προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τον προσεχή Μάιο στα Χανιά. Θα διεξαχθεί σε τέσσερις περιοχές της χώρας με περισσότερα από 200 παιδιά. Στον Πειραιά για την Αττική, στη Βέροια για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο και στα Χανιά για την Κρήτη. Επρόκειτο να γίνει και στη Χίο, όμως η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ότι αναβάλλεται «λόγω τεχνικού κωλύματος στην έκδοση άδειας διεξαγωγής των αγώνων». Στην Κρήτη θ’ αγωνιστούν μόνο αγόρια. Στην πρώτη περίπτωση οι αγώνες θα γίνουν και τις δύο μέρες, στις υπόλοιπες πόλεις θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή. Όπως κάθε φορά, θα υπάρξουν και οι απευθείας προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσα από τους πίνακες αξιολόγησης. Το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ θα έχει ιντερνετική κάλυψη από το κανάλι gre78 στο youtube. Θα μεταδοθούν live όλα τα ματς, που θα γίνουν στο τραπέζι 1 και θα βιντεοσκοπηθούν όλα τα υπόλοιπα και τις δύο μέρες για ν’ αναρτηθούν μετά στον ίδιο ιστότοπο.

Για την περιοχή της Αττικής η διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 80 από 27 σωματεία με 60 παίδες και 20 κορασίδες.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας θα γίνει την Κυριακή στο Φιλίππειο γυμναστήριο της Βέροιας. Πρόκειται να πάρουν μέρος 68 παιδιά από 17 σωματεία και χωρίζονται σε 50 παίδες και 18 κορασίδες.

Οι αντίστοιχοι αγώνες για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο θα διεξαχθούν μεθαύριο στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι της Πάτρας. Είναι να μετάσχουν 42 αθλητές και αθλήτριες από 8 σωματεία. Πιο συγκεκριμένα 34 αγόρια και 8 κορίτσια.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Κρήτης θα φιλοξενηθεί την Κυρικαή στο EAK Χανίων με 9 αθλητές από 2 σωματεία του νησιού.

Την ίδια μέρα επρόκειτο να γίνουν και οι αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων για τη Χίο. Μετά την αναβολή η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι «το πρωτάθλημα μετατίθεται για την ίδια ημερομηνία που θα διεξαχθεί και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Χίου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.