Στη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο η Μπάρμπα
Με τη Νικολέτα Μπάρμπα να εντυπωσιάζει ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Στον τελικό του ευρωπαϊκού ο Κολιτσόπουλος!
Η Ελληνική Πάλη ζει για μια ακόμη φορά μεγάλες στιγμές. Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος πραγματοποιώντας πολύ μεγάλες εμφανίσεις έφτασε έως τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που διεξάγεται στην Ρουμανία. Παράλληλα ο Δημήτρης Θάνος θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ.
Πάλη: Με 16 αθλητές η Ελλάδα στο Διεθνές τουρνουά U17 της Ρουμανίας
Το Διεθνές τουρνουά U17 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι έρχεται στο προσκήνιο. Μετά το πολύ δυνατό καμπ προετοιμασίας που διεξήχθη στο Λουτράκι με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ουκρανών πρωταθλητών η ελληνική αποστολή βρίσκεται στη Ρουμανία για το τουρνουά που ξεκινάει την Παρασκευή (13/5) και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 του μήνα.
Συνεργασία ΔΟΕ, ΕΟΕ, ΕΛΟΠ για προγράμματα κατάρτισης προπονητών και υποστήριξης Νέων Αθλητών
Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ολυμπιακής Αλληλεγγύης 2021 – 2024, που προκήρυξε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα η επιτροπή ανάπτυξης και εξωστρέφειας της ΕΛΟΠ με τον Καθηγητή Προπονητικής του τμήματος Βασίλειο Γεροδήμο και επιστημονικό σύμβουλο της ΕΛΟΠ Νικόλαο Τσιακάρα, συνέταξαν πρόταση προς χρηματοδότηση σχετική με την εκπαίδευση – κατάρτιση των προπονητών της ομοσπονδίας.
Πάλη: Πρωταθλήτρια στους Εφήβους η Ευκαρπία και στις Nεανίδες ο Τιτάνας Πύργου
Μέσα σε κλίμα με μεγάλο πάθος, πολλές συγκινήσεις, δυνατές αναμετρήσεις, ένταση και παλμό ολοκληρώθηκε τα πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων-Νεανίδων στο κλειστό της Ομόνοιας στις Σέρρες. Η Ευκαρπία κατέκτησε την πρώτη θέση στην ελευθέρα, ενώ στις γυναίκες το τίτλο του πρωταθλητή πήρε ο Τιτάνας Πύργου.
Πάλη: Πρωταθλήτρια στους Παίδες η Ευκαρπία και στις νεανίδες ο Αχιλλέας Τυρνάβου
Με πολλές συγκινήσεις, δυνατές αναμετρήσεις, ένταση και παλμό ολοκληρώθηκε τα πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Νεανίδων στα Κάτω Πορόια Σερρών. Η Ευκαρπία κατέκτησε την πρώτη θέση στην ελευθέρα, ενώ στις γυναίκες το τίτλο του πρωταθλητή πήρε ο Αχιλλέας Τυρνάβου.