Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη διαδοχική φορά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, στον τελικό ο Μπλιάτζε!

Οι κορυφές είναι για να κατακτούνται και ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης είναι έτοιμος να γράψει το όνομά του σε όλες τις λίστες των ρεκόρ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής στέφθηκε στο Μπακού πρωταθλητής Ευρώπης U23 και μάλιστα υπερασπίστηκε τον τίτλο του για 3η διαδοχική χρονιά. Ενα σπάνιο… επίτευγμα που τον κατατάσει στην ελίτ της Παγκόσμιας Πάλης. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ήταν… ανίκητος στον τελικό, επικράτησε με 4-1 του Αζέρου Τσοκάεβ και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης, έδειξε ξανά ότι είναι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ευελπιστούμε να σηκώσει και την ελληνική σημαία ψηλά. Η σημερινή μέρα είναι, μέρα γιορτής για την Πάλη, καθώς και δεύτερος αθλητής εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Γκίβι Μπλιάτζε στα 92κ. της ελευθέρας θα παλέψει αύριο για το χρυσό μετάλλιο. Ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε με 4-1 τον Σαχαλιούκ (Ουκρανία) και στη συνέχεια με 4-2 τον Μολδαβό Ντεμιάν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα άγγιξε ακόμα ένα μετάλλιο. ο Αγγελος Κουκλαρης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Σουλεϊμανισβίλι και προηγήθηκε με 7-2. Εξι δεύτερα πριν το τέλος ο Γεωργιανός έκανε την ανατροπή και πήρε το χάλκινο επικρατώντας με 10-8.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.