Match Center
Η Εθνική ανσάμπλ νεανίδων άνοιξε την αυλαία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής
Με ένα αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον, από την Εθνική ανσάμπλ νεανίδων, άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στη Βάρνα της Βουλγαρίας, το πρωί της Τετάρτης (09/06).
Ε.Γ.Ο. Σε καλό κλίμα η τηλεδιάσκεψη με τον Λ. Αυγενάκη
Τη βούληση να στηρίξει έμπρακτα τα σωματεία και ολόκληρο το οικοδόμημα της ελληνικής Γυμναστικής, καθώς και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ε.Γ.Ο., εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στην τηλεδιάσκεψη που είχε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Διπλή εκπροσώπηση για την Ελλάδα στο Γκαλά του EUROGYM 2020
Διπλή θα είναι η συμμετοχή αλλά και η τιμή για την ελληνική Γυμναστική για Όλους στο Γκαλά του EUROGYM 2020, στο οποίο κατόρθωσαν να επιλεγούν για να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους δύο ελληνικές ομάδες, ο ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος και το Sport Center Michailidi (Amazones Team).
«Ποδαρικό» στην Ουγγαρία για τις Εθνικές ενόργανης γυναικών – νεανίδων
Η αυγή του νέου έτους βρίσκει στο Γκιόρ της Ουγγαρίας τις Εθνικές ομάδες ενόργανης γυμναστικής γυναικών και νεανίδων, που θα πραγματοποιήσουν οκταήμερο καμπ προετοιμασίας, ξεκινώντας με πολλή διάθεση την προσπάθεια για επίτευξη των αγωνιστικών στόχων τους μέσα στο 2020.
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός της Ε.Γ.Ο. για το 2020
Με απόλυτη ομοφωνία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας για το έτος 2020 στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Γ.Ο., που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/11) στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Στην φυλακή για σεξουαλικά αδικήματα ο γιατρός της Ολυμπιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ
Ο πρώην γιατρός της Ολυμπιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, Λάρυ Νάσσαρ, δήλωσε ένοχος στις επτά κατηγορίεςσεξουαλικών αδικημάτων εναντίων κοριτσιών και γυναικών που είχε υπό την επίβλεψή του.
Κυρίαρχες ξανά οι Ρωσίδες
Για 5η συνεχόμενη φορά στις 6 συνολικά που υπάρχει το ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, η ομάδα της Ρωσίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Στο Γκαλά των Ολυμπιονικών ο Πετρούνιας
Αν και ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει την Πέμπτη στην Αθήνα ο Λευτέρης Πετρούνιας, το Γκαλά των Ολυμπιονικών της ενόργανης γυμναστικής θα αλλάξει το πρόγραμμά του και έτσι θα παραμείνει έως το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.