Match Center
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της Πέμπτης (29/7)
Σημαντική νίκη για την Εθνική ομάδα πόλο επί της Ιαπωνίας (10-9), η Άννα Κορακάκη την Παρασκευή (30/7) θα υπερασπιστεί το χρυσό της μετάλλιο, Σάκκαρη και Τσιτσιπά αποχαιρέτησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ψηλά το κεφάλι.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της Πέμπτης (29/07)
Δείτε αναλυτικά τις ελληνικές συμμετοχές της αυριανής ημέρας (29/07) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα βλέμματα στρέφονται στον τελικό της κωπηλασίας και τις Μπούρμπου/Κυρίδου, που παλεύουν για μετάλλιο.
«Lila goes Tokyo» με την Ευαγγελία Ψάρρα, «θέλω να απολαύσω το έκτο Ολυμπιακό μου ταξίδι» (vid)
Απολαύστε μέσα από το Novasports.gr το 12ο επεισόδιο της εκπομπής «Lila goes Tokyo» με την Ευαγγελία Ψάρρα να συναντά την Λίλα Κουντουριώτη πριν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ομάδα επίλεκτων νέων αθλητών δημιουργείται στην Τοξοβολία
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας προκειμένου να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος και να εναρμονιστεί στα διεθνή πρότυπα, προβαίνει στη συγκρότηση ομάδας επίλεκτων νέων αθλητών οι οποίοι θα προπονούνται σε οργανωμένα προπονητικά camp με τους Εθνικούς Προπονητές.
Στη Λεωφόρο το πρωτάθλημα τοξοβολίας
Οι κορυφαίοι Ελληνες τοξότες θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο ιστορικό γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» για να πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου Α΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, Ανδρών – Γυναικών, Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου.
Η γιορτή της ελληνικής Τοξοβολίας άνοιξε νέους δρόμους για το άθλημα
Απόλυτη επιτυχία γνώρισε η «1η Γιορτή Τοξοβολίας που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. και διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανάπτυξης Τοξοβολίας (ΚΕΑΤ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Η γιορτή της τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ
Μία μεγάλη γιορτή τοξοβολίας, με αγώνες επίδειξης, δώρα, happening και εκπλήξεις, αλλά και δωρεάν μαθήματα, διοργανώνει την Κυριακή (16/6) το πρωί (11:00), στο ΟΑΚΑ, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανάπτυξης Τοξοβολίας (ΚΕΑΤ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Τοξοβολία η πρώτη…
Ο χώρος τοξοβολίας για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 αποκαλύφθηκε επίσημα και έγινε ο πρώτος νέος χώρος των Αγώνων που θα ολοκληρωθεί.
Αερικός και εθελοντές ήταν συνεχώς δίπλα στους αγωνιζόμενους στον Μαραθώνα
Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων της Τοξοβολίας, το “Marathon European Youth Cup 2017”, πέρασε στη ιστορία, με τους 308 αθλητές από 29 χώρες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης και διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Δήμο Μαραθώνα.
Ψάρρα: «Είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον»
Τη στήριξη της κορυφαίας Ελληνίδας είχαν οι αθλητές που πήραν μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων της Τοξοβολίας, το “Marathon European Youth Cup 2017”, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης. από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Δήμο Μαραθώνα.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.