Match Center
TOP VIDEOS
video
Βραβεία ΕΟΕ: Οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν (vid)
Τεληκωστόγλου: «Θέλω και θα προσπαθήσω να γίνει η πιο όμορφη στιγμή της αθλητικής μου καριέρας»
Πιο ώριμος αγωνιστικά, σε σχέση με αντίστοιχη διαδικασία του Τόκιο πριν από τρία χρόνια, ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου, ετοιμάζεται αύριο (Σάββατο) να ριχτεί στη μάχη της διεκδίκησης του ενός από τα δύο εισιτήρια της κατηγορίας των -80 κιλών που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μιχόπουλος στο U21, «χάλκινος» ο Δημητρακόπουλος
Με τον Σωτήρη Μιχόπουλο να κατακτά την κορυφή της Ευρώπης, τον Φίλιππο Δημητρακόπουλο να καταλαμβάνει την 3η θέση, αλλά και την Μελίνα Γεωργίου να παίρνει την 5η θέση έπεσε για το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό στο Βουκουρέστι, η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.
«Χάλκινος» ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος στο Ευρωπαϊκό U21
Το χάλκινο μετάλλιο του Κωνσταντίνου Δημητρόπουλου στα -54 κιλά, αλλά και οι πέμπτες θέσεις από τους Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου (+73κ.), Αθηνά Μακρυγιάννη (-57κ.) και Κωνσταντίνο Χαρτοματσίδη (-74κ.) σημάδεψαν την ελληνική παρουσία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών (U21) που φιλοξενείται στο Βουκουρέστι.
Νέα χρυσή σελίδα έγραψε το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό – Φυσεντζίδης: «Έπεσε ένα ακόμη οχυρό»
Το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό στα καλύτερα του. Λίγα 24ωρα μετά τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων, ήρθαν εξαιρετικά νέα και από την World Taekwondo και αφορούν στις ελληνικές συμμετοχές στον τελικό των Grand Prix που θα γίνει στο Μάντσεστερ το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου.
Φινάλε με δύο χάλκινα από τους Μπακαλέξη και Ηλιάδη
Η πρωτιά του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό στη γενική κατάταξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων, με συνολικά 10 μετάλλια, ήταν το... κερασάκι στην εξαιρετική παρουσία των νεαρών αθλητών μας στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε τις τρεις τελευταίες ημέρες στο Βελιγράδι.
Θριαμβευτική πρεμιέρα για την Ελλάδα με 5 μετάλλια στο Ευρωπαϊκό παίδων/κορασίδων «Βελιγράδι 2023»
Ονειρεμένη πρεμιέρα για το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που θα φιλοξενείται στο Βελιγράδι έως και το προσεχές Σάββατο.
Ταεκβοντό: Στον Βρούτση η προΟλυμπιακή ομάδα της ΕΛΟΤ
Συνάντηση με την προΟλυμπιακή ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, την οποία συνόδευαν ο πρόεδρος Μιχάλης Φυσεντζίδης και ο Γενικός Γραμματέας, Νίκος Θωμαΐδης.
«Με την 3η θέση της Ελλάδας στον Κόσμο, αποδείξαμε ότι είμαστε σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις»
Οι δηλώσεις του Τάσου Βαλασιάδη (Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας), του Μιχάλη Ζωγράφου (Πρόεδρος ΑΟΤΕ), της Αναστασίας Ντόβα (Εθνική Προπονήτρια), της Άννας-Μαρίας Κηπουρού (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια)
«Ασημένιος» ο Ηλιάδης στο φινάλε του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων
Το ασημένιο μετάλλιο μετάλλιο του Ευθύμη Ηλιάδη στα -176cm (-64kg) και η 5η θέση της Δανάης Μπαρμποπούλου στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, σημάδεψε την ελληνική παρουσία στο φινάλε του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη Δευτέρα στο Σεράγεβο.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.