Match Center
Aπόλλων - Ποδόσφαιρο

Aπολλων - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόλλων κορυφής
Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 1-0 τη Λαμία για τη Φούτμπολ Λιγκ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, με τη Λάρισα να παίρνει ένα ξεκούραστο «τρίποντο» και να τον ακολουθεί.
Απόλλων κορυφής
Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 1-0 τη Λαμία για τη Φούτμπολ Λιγκ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, με τη Λάρισα να παίρνει ένα ξεκούραστο «τρίποντο» και να τον ακολουθεί.
Όλα «μηδέν» στη Ριζούπολη
Στον ένα βαθμό αρκέστηκαν Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή στη Ριζούπολη, μένοντας στο 0-0 για την 24η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.
«Τρίποντο» με Σουάνη
Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε με νίκη στον Νότιο Όμιλο της Football League, επικρατώντας με 1-0 του Αχαρναϊκού εντός έδρας για την 22η αγωνιστική.
Χ-αμένη ευκαιρία για Χανιά
Την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την τρίτη θέση του πρώτου ομίλου της Football League έχασαν τα Χανιά, καθώς έμειναν στο ισόπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική.
Εβδομη φορά στα ημιτελικά ο Απόλλων
Για έβδομη φορά στην ιστορία του φτάνει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλων. Από τις προηγούμενες έξι μόνο μία φορά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το τρόπαιο.
Με Λαγό έτρεξε στα ημιτελικά
Ο Απόλλων Σμύρνης μετά από 14 χρόνια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικράτησε με 3-1 των Χανίων και σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Καλπασμός για τον Απόλλωνα
Τη δυνατή έδρα του επιβεβαίωσε ο Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών για την 20ή αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για εξετάσεις ο τερματοφύλακας Μανιάτης των φιλοξενούμενων.
Υπέγραψε ο Μπαμ Μπαμ
Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και τυπικά ο Μπαμ Μπαμ, ο οποίος ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τους διοικούντες της «ελαφράς ταξιαρχίας».
Έ«Χ»ασε την ευκαιρία
Ο Απόλλων ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη και έμεινε στην τρίτη θέση του Νότιου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.
Προελαύνει ο Απόλλωνας
Την έκτη του νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια Φούτμπολ Λιγκ σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 του Αλίμου για τη 18η αγωνιστική.
Σταθερά στην τριάδα ο Απόλλων
Νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης στο ματς της 17ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Football League και εδραιώθηκε στην προνομιούχο τριάδα.
Ραντεβού στη Ριζούπολη…
Χανιά και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στην ισοπαλία 1-1, στα Περιβόλια, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ανώτεροι οι Κρητικοί, σε φοβερή ημέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ Πίτκας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.