Βοσνιάδης: «Δεν προσαρμοστήκαμε στον… καιρό»

Δεν προσαρμόστηκε το ίδιο καλά με τα Χανιά στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες ο Απόλλωνας, όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Δεν προσαρμόστηκε το ίδιο καλά με τα Χανιά στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες ο Απόλλωνας, όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.


Αναλυτικά:


«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με τον αέρα καλύτερα, μας ευνόησε, αλλά δυστυχώς δεν προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις των καιρικών συνθηκών. Δεν βάλαμε πολύ την μπάλα στην περιοχή και είχαμε μια κατοχή η οποία οδηγούσε σε φλυαρία και δεν έβγαζε σε φάσεις. Δεν κάναμε αυτό που έκανε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο και μας πήγε μέχρι την περιοχή, με πολλά στημένα γύρω-γύρω.


Πέραν της κατοχής, έπρεπε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή. Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε και πετύχαμε το σπουδαίο εκτός έδρας γκολ. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πλεονέκτημα. Κι εμείς με δεύτερο παιχνίδι πετάξαμε «έξω» τον Λεβαδειακό, όπως και τα Χανιά τον ΠΑΣ. Ξέρουμε (σ.σ. ο επαναληπτικός) ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας, αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Συνεχίζουμε και τώρα ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα και το επόμενο παιχνίδι μας, το οποίο είναι σπουδαίο. Εύχομαι στα Χανιά ότι καλύτερο», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.


Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και κανείς δεν είναι πέρα από την ΑΕΚ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Βλέπεται ότι οι ομάδες είναι κοντά και αυτές που θα κάνουν τα λιγότερα λάθη πιστεύω θα συμμετέχουν στα πλέι οφ. Πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, ισοδύναμες ομάδες και ευχόμαστε από τη μεριά μας να κάνουμε τα λιγότερα λάθη, να μην υποτιμήσουμε καμία ομάδα και να μπορέσουμε αρχικά να μπούμε στα πλέι οφ και θέλω να πω και πάλι πως τα Χανιά είναι μια πολύ καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης