Τζιώρας: «Μπορούμε όλους τους στόχους»

Πεπεισμένος πως ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους, όλους τους εφετινούς του στόχους, εμφανίστηκε ο Χρήστος Τζιώρας.

Πεπεισμένος πως ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους, όλους τους εφετινούς του στόχους, εμφανίστηκε ο Χρήστος Τζιώρας. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην πρόκριση της «ελαφράς ταξιαρχίας» στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, στο πρωτάθλημα. Ο Τζιώρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:


Για το που θα επικεντρωθεί ο Απόλλων φέτος σε πρωτάθλημα ή Κύπελλο:
«Σε όλα φυσικά. Η ομάδα διαθέτει ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να ανταποκριθούμε και σε μια δεύτερη διοργάνωση όπως είναι το Κύπελλο και όπου πάει. Είναι δύσκολο φυσικά γιατί είναι καλές οι ομάδες στην τετράδα αλλά επειδή έχουμε μεγάλο ρόστερ θα ανταποκριθούμε».


Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι το θέλαμε πιο πολύ. Δεν είχε παίξει κανένας μας στους τέσσερις του Κυπέλλου και είπαμε με τα παιδιά να τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε».


Για τα γκολ στις στημένες φάσεις και αν είναι αποτέλεσμα της προπόνησης:
«Φυσικά και δουλεύουμε στις στημένες φάσεις. Όταν η ομάδα έχει συγκέντρωση σε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας πηγαίνουμε καλά. Χθες η συγκέντρωση ήταν σε υψηλό επίπεδο και γι’αυτό πήραμε την πρόκριση. Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν το είχαμε αυτό και το πληρώσαμε».


Για τη συνέχεια στο Κύπελλο και αν βλέπουν «τελικό»:
«Οι τέσσερις ομάδες που μπορεί να βρεθούνε απέναντι μας, είναι πολύ καλές ομάδες και θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να διαλέξουμε κάποια. Είχα την τύχη με τη Νίκη Βόλου να αντιμετωπίσω δύο φορές την Ξάνθη και είδα πόσο καλή ομάδα είναι. Από την άλλη ο Ηρακλής πηγαίνει εκπληκτικά φέτος και φυσικά όλοι ξέρουμε την ποιότητα της ΑΕΚ, οπότε δεν μπορείς να διαλέξεις».


Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους του Απόλλωνα:
«Από σήμερα κιόλας δουλεύουμε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Έχουμε πάρει μια διαφορά αλλά θέλουμε να μπούμε όσο το δυνατόν με περισσότερους βαθμούς στα play-off ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν ήδη μια διαφορά. Είναι λίγα τα παιχνίδια σε αντίθεση με πέρσι για να μπορέσεις να φτάσεις τους πρωτοπόρους. Θα παλέψουμε όμως όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Τα play-off κρύβουν παγίδες. Πέρυσι το έζησα με την ομάδα της Νίκης και είδαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα που είχαν προβάδισμα στην κανονική διάρκεια μείνανε τελικά πίσω στα play-off. Πρέπει να έχεις μεγάλο ρόστερ γιατί είναι μια σειρά παιχνιδιών που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πάρουμε τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας θα μπορέσουμε να πάρουμε να πάρουμε την άνοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.