Προελαύνει ο Απόλλωνας

Την έκτη του νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια Φούτμπολ Λιγκ σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 του Αλίμου για τη 18η αγωνιστική.

Την έκτη του νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια Φούτμπολ Λιγκ σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 του Αλίμου για τη 18η αγωνιστική.

Με το αποτέλεσμα αυτό η, αήττητη σε επτά αγώνες πρωταθλήματος, «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφθασε τους 36 βαθμούς σε 17 αγώνες κι εδραίωσε τη θέση της στην τρίτη θέση του Νότιου Ομίλου που σηματοδοτεί και συμμετοχή στα πλέι οφ.

Αντίθετα, οι Τράχωνες Αλίμου έμειναν στους 17 σε ισάριθμα ματς: Στο +3 από τον υποβιβασμό κι εντός των πλέι άουτ παραμονής. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Κύργιας στο 42΄ με σουτ εκτός περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 νωρίτερα, στο χαμένο πέναλτι του Σουάνη στο 32΄, ενώ ο Άλιμος είχε δοκάρι με τον Μπεριέξ στο 78΄, φάση στην οποία θα μπορούσε να πάρει τον πόντο στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:
Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Κάρδαρης (46′ Ντα Σίλβα), Γαβριήλ (69′ Σταύρου), Καρακώστας, Νικολόπουλος, Καραμέρης, Μπονγκ (89′ Χαροντάκης), Παντελής, Ιωάννου, Μπεριέξ, Σαγανάς.
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Φαρία, Πινέιρο, Σουάνης (62′ Ανγκούλο), Άρσιτς (75′ Λαγός), Βάντερσον (87′ Φαρινόλα), Τζιώρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.