Άλλα δυο εισιτήρια για τα ημιτελικά

Δυο ακόμα εισιτήρια για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, θα βρουν κατόχους την Πέμπτη, μετά τις αναμετρήσεις των Πηγαδιών και της Ριζούπολης (16:00 - 19:30).

Δυο ακόμα εισιτήρια για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, θα βρουν κατόχους την Πέμπτη, μετά τις αναμετρήσεις των Πηγαδιών και της Ριζούπολης. Αρχικά, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη τον ΑΟ Χανίων, στη ρεβάνς της ισοπαλίας 1-1 στην Κρήτη (16:00).


Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, μέσα στην έδρα της «ελαφράς ταξιαρχίας». Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Βάντερσον, Άρσιτς, Κύργια, Λίτση και Ταΐρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον Γκούμα.


Στην άλλη αναμέτρηση (19:30), η Skoda Ξάνθη θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά, εκμεταλλευόμενη την έδρα της και το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στο συγκεκριμένο ματς, χωρίς προβλήματα, ενώ από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν στα Πηγάδια, με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.