Έ«Χ»ασε την ευκαιρία

Ο Απόλλων ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη και έμεινε στην τρίτη θέση του Νότιου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Απόλλων ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη και έμεινε στην τρίτη θέση του Νότιου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήθελε τη νίκη για να προσπεράσει την Παναχαϊκή στη βαθμολογία και προηγήθηκε με κεφαλιά του Πινέιρο στο 32′.


Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και αφού… προειδοποίησαν δύο φορές, την τρίτη ισοφάρισαν. Ο Σανδραβέλης ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα με σουτ στο 65′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην Αθήνα.


Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Φαρία, Πινιέιρο, Φαρινόλα (72′ Σουάνης), Βάντερσον, Καραδέμητρος (69′ Λαγός), Τζιώρας (80′ Ανγκούλο)


Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Μπουρλάκης (81′ Σκαρτσίλας), Σπίνουλας (59′ Ρουμπουλάκου), Ακπαρίδης, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Μίλιεβιτς, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο, Πιζ (74′ Νάστος), Φουρτάδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.