Match Center
Πόλο: Ήττα, αλλά πρόκριση για την Εθνική γυναικών
Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε 5-4 στα πέναλτι (13-13 κανονική διάρκεια) από την Ισπανία στο φινάλε της β’ φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Το παιχνίδι παρά το ότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον (πρώτη η Ισπανία, δεύτερη
Τα παλικάρια του πόλο είναι το συνώνυμο της σταθερότητας
H Εθνική ομάδα πόλο αντιμετωπίζει την Κροατία με το διακύβευμα να είναι τεράστιο, το χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο. Ο Θάνος Σολούκος εξηγεί γιατί η εν λόγω ομάδα ακόμη και αν δεν πάρει το μετάλλιο αξίζει ένθερμη υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Με Σερβία η εθνική για την πρόκριση στην τελική φάση
Τη Σερβία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (28/4, 10:00 μ.μ.) η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών στην Ποντγκόριτσα, στο πρώτο και σημαντικότερο παιχνίδι της για τον τελικό γύρο των ευρωπαϊκών προκριματικών του World League.
Στην Ποντγκόριτσα για την πρόκριση στο Super Final η εθνική πόλο των Ανδρών
Το απόγευμα της Τρίτης (26/4) αναχωρεί για την Ποντγκόριτσα η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, προκειμένου να μετάσχει στο Euro Final του φετινού World League, με στόχο ένα από τα εισιτήρια πρόκρισης στον Super Final της δοργάνωσης (Στρασμπούργκ Γαλλίας 23-29 Ιουλίου).
Βλάχος: «Η κοινή προετοιμασία με την Ιταλία μας βοηθά να βρούμε ρυθμό για τα προκριματικά του World League»
Σε υψηλούς ρυθμούς και με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τον Θοδωρή Βλάχο και το τεχνικό του επιτελείο συνεχίζεται το κοινό καμπ προετοιμασίας της Εθνικής πόλο των ανδρών με την αντίστοιχη Εθνική της Ιταλίας στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.
Πρεμιέρα με την Κροατία η εθνική ομάδα
Το πρώτο της παιχνίδι, μετά τον ιστορικό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και το ασημένιο της μετάλλιο, θα δώσει την Τρίτη (18/1) η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που υποδέχεται την Κροατία (20.00, Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά), στην πρεμιέρα των προκριματικών του World League.
World League: Περίπατος για την Εθνική
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως αναμενόταν άλλωστε, η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε με 25-11 της αντίστοιχης του Καζακστάν. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Super Fianl του
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.