Στην Ποντγκόριτσα για την πρόκριση στο Super Final η εθνική πόλο των Ανδρών

Το απόγευμα της Τρίτης (26/4) αναχωρεί για την Ποντγκόριτσα η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, προκειμένου να μετάσχει στο Euro Final του φετινού World League, με στόχο ένα από τα εισιτήρια πρόκρισης στον Super Final της δοργάνωσης (Στρασμπούργκ Γαλλίας 23-29 Ιουλίου).

Οι 14 πολίστες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος (μετά το τέλος της κοινής προετοιμασίας με την Ιταλία) και θα μετάσχουν στην αποστολή για την Ποτγκόριτσα είναι οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μανώλης Σολανάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Γκίλλας, Δημήτρης Δήμου.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο υπεύθυνος βίντεο Χρήστος Κοδέλλας και ο αρχηγός αποστολής Δημήτρης Τσίκλος. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Κατσώνης.

Ο πρώτος και καθοριστικός αγώνας της Εθνικής είναι ο προημιτελικός, την Πέμπτη (28/4) το βράδυ κόντρα στη Σερβία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, Πέμπτη 28/4 (ώρες τοπικές, όπως τις δίνει η ιστοσελίδα της FINA): 13:00 Κροατία – Ιταλία, 15:00 Ουγγαρία – Ισπανία, 17:00 Γαλλία – Μαυροβούνιο, 19:00 Σερβία – Ελλάδα.

Την Παρασκευή (29/4) είναι οι ημιτελικοί και το Σάββατο οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.