World League: Στην Βουδαπέστη η Εθνική για τέσσερα παιχνίδια

Η Εθνική πόλο γυναικών θα ταξιδέψει στην Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του World League εκεί θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα αφορά επίσημο αγώνα.

Η Εθνική πόλο γυναικών θα ταξιδέψει στην Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του World League εκεί θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα αφορά επίσημο αγώνα. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας μας συμμετέχει στα προκριματικά της διοργάνωσης. Το World League έχει αρχίσει από την σεζόν 2019-20, με την Εθνική μας να έχει γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Ρωσία, Ουγγαρία και Ισπανία. 

Υπό κανονικές συνθήκες η χώρα μας θα αντιμετώπιζε στη Βουδαπέστη την Ιταλία και την Γαλλία, όμως οι συγκεκριμένες χώρες αποσύρθηκαν και έτσι το επιτελείο του Τεό Λοράντος θα αγωνιστεί μόνο με την Ολλανδία. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (25/3, 17:30μ.μ). Αυτό αποτελεί το μοναδικό επίσημο παιχνίδι, στη συνέχεια θα παίξει και άλλα τρία φιλικά με με αντιπάλους τη Ρωσία (24/3, 19:30), την Ουγγαρία (26/3, 21:30) και την πανεπιστημιακή ομάδα της Ουγγαρίας (27/3, 17:00). 

Η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τις Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματόπουλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Κανετίδου (Ολυμπιακός), Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου (Βουλιαγμένη), Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός), Ελευθερία Φουντωτού (Γλυφάδα). 

Εκτός έμειναν η Μαρία Πάτρα, λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και η βασική τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.