Παναθηναϊκός: Χωρίς αρχή, μέση και τέλος
Τα κενά στο ρόστερ, η δουλειά που δε βγαίνει και μια ομάδα που δεν έχει γίνει "οικογένεια". Φτάνουν οι τέσσερις εβδομάδες στον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να μην χαθεί άλλη μια χρονιά από Σεπτέμβρη μήνα;
Εθνική: Περί Κυριάκου και Τζαβέλλα
Η εμφάνιση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Τζαβέλλα στο ματς με το Βέλγιο χαρακτηρίζεται έως και ηγετική σε μια θέση στην οποία έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τα μύρια όσα. Η ομάδα μπορεί και πρέπει να στηριχθεί πάνω τους.
Εθνική: Και τώρα “τελικός” με τη Γεωργία!
Αν η Ελλάδα θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να μην υποτιμήσει και να κερδίσει την αξιόμαχη Γεωργία, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες από Σουηδία και Ισπανία. Τα πλάνα του Φαν΄τ Σχιπ από τον Αποστόλη Λάμπο.
Εθνική: Πότε θα νιώσουν έτοιμοι Σωκράτης και Μανωλάς
Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για το θέμα "Σωκράτης-Μανωλάς-Εθνική ομάδα" εξηγώντας γιατί και σε αυτή την περίπτωση η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Τί είπαν με τον Φαν'τ Σχιπ. Πότε και πως θα επιστρέψουν στην ομάδα.
Εθνική: Με Ανδρούτσο καλύπτει Κουρμπέλη και Μπακάκη ο Φαν’τ Σχιπ
Ο Αποστόλης Λάμπος αναλύει το σκεπτικό των κλήσεων του Φαν'τ Σχιπ δίνοντας έμφαση στην επιλογή του πασπαρτού Ανδρούτσου, με την οποία καλύπτει τα κενά που έχουν προκύψει στην ομάδα με τον τραυματισμό του Κουρμπέλη και τον ανέτοιμο Μπακάκη.
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Έτσι ξεκίνησαν όλα! 
Από την ίδρυση της ΑΕΚ το 1924, η Αθήνα βρήκε το δικό της τεράστιο ντέρμπι. Πώς ο Παναθηναϊκός βοήθησε την Ένωση να σταθεί στα πόδια της και ποιο ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Το novasports.gr κάνει βουτιά στην ιστορία! 
Εθνική: Η πιο επιθετική εκδοχή της θέλει στήριξη
Η Ελλάδα ήταν από τις πιο επιθετικές ομάδες του Nations League, με σύγχρονο ποδόσφαιρο και πρωτόγνωρα στατιστικά (ακολουθεί ανάλυση) αλλά η αναποτελεσματικότητά της έμελλε να της στερήσει την πρωτιά. Αυτή η ομάδα έχει προοπτική και θέλει στήριξη.
Εθνική Ελλάδας: Χρειάζεται προσωπικότητα και επιθυμία! 
Ο Αποστόλης Λάμπος αναλύει στο προσωπικό του blog τη σημασία των δύο αγώνων που ακολουθούν για την Εθνική, το τί έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Φαντ Σχιπ και το τί πρέπει να κάνουν οι διεθνείς απέναντι σε Μολδαβία και Σλοβενία.