«Εξάσφαιρη» η Τσέλσι

Καταιγιστική πρεμιέρα για την Τσέλσι, η οποία συνέτριψε 6-0 την Κάραμπαγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League.

Καταιγιστική πρεμιέρα για την Τσέλσι, η οποία συνέτριψε 6-0 την Κάραμπαγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League. H ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από την ομάδα του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αγωνίστηκε για 77 λεπτά, ενώ τη θέση του πήρε ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Ταρίκ Ελιουνούσι.

Το σκορ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε άνοιξε νωρίς στον αγώνα ο Πέδρο Ροντρίγκες στο 5’, έπειτα από ασίστ του Ουίλιαν. Το ημίχρονο έκλεισε στο 2-0 χάρη στο γκολ του Τζαπακόστα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League, έπειτα από βολέ του Κουρτουά.. Ο Βέλγος παράλληλα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας με ασίστ στο Champions League, μετά τον Φρέιζερ Φόστερ τον Νοέμβριο του 2012.

Το 3-0 σημειώθηκε όταν από φαλτσαριστή σέντρα του Φάμπρεγας, ο Αθπιλικουέτα με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ της Κάραμπαγκ στο 55ο λεπτό. Το τέταρτο γκολ των Λονδρέζων σημείωσε στο 71ο λεπτό, ο Μπακαγιόκο, με τον πρώην παίκτη της Μονακό να σκοράρει και αυτός στο ντεμπούτο του με την Τσέλσι στη διοργάνωση.

Από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση ο Μίτσι Μπατσουάγι, ο οποίος στο 76ο λεπτό σημείωσε το 5-0, ενώ στο 82’ είχε συμμετοχή και στο έκτο γκολ των «μπλε», μόνο που αυτό χρεώθηκε ως αυτογκολ στον Μεντβέντεφ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι βρήκε δίχτυα για 25ο συνεχόμενο αγώνα της στο «Σταμφορντ Μπριτζ» σε αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League. 

Οι ενδεκάδες

Τσέλσι 3-4-3: Κουρτουά – Αθπιλικουέτα (75’ Ρούντιγκερ), Κρίστενσεν, Κέιχιλ – Τζαπακόστα, Καντέ (63’ Μπακαγιόκο), Φάμπρεγας, Αλόνσο – Ουίλιαν, Πέδρο (58’ Αζάρ), Μπατσουάγι.

Κάραμπαγκ 4-2-3-1: Σέχιτς – Μεντβέντεφ, Γκουσείνοφ, Σαντίγκοφ (70’ Μαντάτοφ), Ρέζνιτσακ – Αλμέιδα, Καράγεφ (70’ Ντινίγεφ) – Πέδρο Ενρίκε (77’ Ελιουνούσι), Μίτσελ, Γκεριέ – Εντλόβου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.