Άνχελ ντι Μαρία… ο Ρόμπιν του Μέσι
Όπου τελικός και γκολ. Θα περίμενε κανείς να είναι το πρώτο όνομα στο μυαλό όλων όταν ακούς Αργεντινή αλλά πως να γίνει αυτό όταν είσαι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι. Πάντα δεύτερο βιολί, πάντα υποτιμημένος, πάντα ο Ρόμπιν του Μπάτμαν στο δυναμικό δίδυμο της Albiceleste.
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Παύθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού της Αργεντινής λόγω Μέσι (pic)
Απίθανα πράγματα στην Αργεντινή, ο υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας παύθηκε από τα καθήκοντα του με απόφαση της κυβέρνησης επείδη ζήτησε τη δημόσια συγγνώμη του Λιονέλ Μέσι για τα ρατσιστικά τραγούδια κατά της Γαλλίας.
Αργεντινή: Η διάγνωση για Μέσι
Ευχάριστα νέα για τον τρυαμτισμό του Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του τελικού για το Copa America, ο Αργεντινός σταρ έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στο δεξιό του αστράγαλο. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Γαλλία: «Πηγαίνει» στη FIFA για ρατσιστικά σχόλια των παικτών της Αργεντινής
Ύστερα από βίντεο που κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με πρωταγωνιστές παίκτες της Εθνικής Αργεντινής, η γαλλική ομοσπονδία θα απευθυνθεί στη FIFA για τα ρατσιστικά σχόλια των «αλμπισελέστε».
Copa America: Το σήκωσε με Λαουτάρο και… χωρίς Μέσι η Αργεντινή! (highlights)
«Χρυσή» αλλαγή στον τελικό απέναντι στην Κολομβία ήταν ο Λαουτάρο, ο οποίος σκόραρε στην παράταση και έδωσε το τρόπαιο στην Αργεντινή. Άτυχος ο Μέσι, που αποχώρησε στο 66' λόγω τραυματισμού! Αξιοσημείωτο και ότι το ματς άργησε να αρχίσει για σχεδόν 80 λεπτά λόγω όσων έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο.
Αργεντινή – Κολομβία: Ο τελικός των ασταμάτητων δυνάμεων
Ξημερώματα Δευτέρας (03.00) στο καυτό Μαϊάμι της Φλόριντα, δύο μεγαθήρια της Λατινικής Αμερικής θα δώσουν την τελευταία καλοκαιρινή τους παράσταση στον Λάτιν τελικό, με φόντο το ποθητό τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα. Οι αριθμοί του τελικού.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.