Ο Εργοτέλης θριαμβευτής του Κρητικού ντέρμπι!

Ανώτερος ο Εργοτέλης επικράτησε με σκορ 4-2 του Πλατανιά, στα Χανιά και με αυτή τη νίκη αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας.

Σε ένα ματς πολύ καλό, παρά το κρύο στο γήπεδο των Περιβολίων, ο Εργοτέλης επικράτησε με σκορ 4-2 του Πλατανιά και με αυτή τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας.

Η καλή διάθεση του Εργοτέλη φάνηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στα Περιβόλια καθώς η ομάδα του Ηρακλείου μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό και, ανοίγοντας το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ροβίθη στο 21’ λεπτό
Η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Νιαυραδάκη επί του Τσέλιου.
Σταδιακά ο Πλατανιάς ανέπτυξε περισσότερες πρωτοβουλίες όμως ήρθε το δεύτερο «χτύπημα» των φιλοξενούμενων, στο 37ο λεπτό!
Ο Ροβίθης σέντραρε κι ο Μπουτσάκης με μονοκόματο σούτ πέτυχε το 0-2.
Πιο δυνατά μπήκε η ομάδα των Χανιών στο δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας το σκορ στο 58ο λεπτό, έπειτα από λάθος του Τσέλιου, μπαλιά του Σμυρλάκη στον Ματέους Λεϊρία και ωραίο διαγώνιο σουτ του Βραζιλιάνου!
Ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και πάνω στο «ανοιχτό» γήπεδο ο Εργοτέλης βρήκε τρόπο να σημειώσει 3ο τέρμα, έστω και με τη βοήθεια της τύχης!
Στο 64’ λεπτό ο Μπρουσέλης σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον τερματοφύλακα Μαντζάρη και τον Τσαμούρη για να καταλήξει στα δίχτυα!
Με αυτό το 1-3 οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο σίγουροι στις κινήσεις τους ενώ η ομάδα του Γιάννη Τάτση διατήρησε την υπεροχή ως το φινάλε αφήνοντας όμως πάλι κενά στο χώρο.

Στο 92ο λεπτό, σε αντεπίθεση, ο Εφόρτ πέτυχε το 4ο γκολ του Εργοτέλη και με την.. σέντρα ο Πλατανιάς μείωσε εκ νέου στο τελικό 2-4 έπειτα από σέντρα του Ουές και κεφαλιά του Λουκίνα!
 
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης):

Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πογιατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62’ Παπαδόπουλος), Σμυρνάκης, Λέιρα, Νιαυραδάκης (71’ Πουρτζίδης), Κωστίκος (46’ Ουες), Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης):

Καλογεράκης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης (69’ Κοιλιάρας), Μποτέ, Μπρους, Μπουτσάκης (81’ Πέιος), Τσέλιος (62’ Μπρουσέλης), Μπαράτα, Έφορντ, Ροβίθης.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής :

(17/1)
Πλατανιάς – Εργοτέλης  :  2-4

(19/1) 
12.45  Απόλλων Λάρισας – Α.Ε. Καραϊσκάκης
14.00 Παναχαϊκή – Κέρκυρα
15.00 Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς
15.00 Απόλλων Σμύρνης – Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός

(20/1)
16.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.