Champions League: Οριστικά μία επιπλέον θέση σε Ιταλία και Γερμανία

Η Ιταλία και η Γερμανία κέρδισαν οριστικά μια επιπλέον θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/05) η UEFA.

Με το Champions League να επεκτείνεται σε 36 ομάδες, την επόμενη σεζόν, η UEFA είχε ξεκαθαρίσει πως δύο από τις τέσσερις επιπλέον θέσεις θα καλύπτονταν από τις Ευρωπαϊκές Θέσεις Επιδόσεων που θα δοθούν στις ομοσπονδίες «…με την καλύτερη συλλογική απόδοση των συλλόγων τους στις διοργανώσεις της UEFA».

Έτσι μετά και την ολοκλήρωση των ημιτελικών, η UEFA ανέφερε ότι Ιταλία και Γερμανία θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των ομοσπονδιακών συντελεστών για την περίοδο 2023/24.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε… ιδιαίτερη θέση, μιας και αυτή την στιγμή είναι εκτός της πρώτης τετράδας στην Bundesliga, επομένως θα συμμετάσχει ως 5η στο επόμενο Champions League. Βεβαίως έχει ήδη κερδίσει και μία θέση στον εφετινό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ και αν κερδίσει τους Μαδριλένους, θα προκριθεί ούτως ή άλλως στην επόμενη διοργάνωση ως νικήτρια…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.