Ολυμπιακός: Το άδειασμα της αποθήκης (videos)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να "σκάσει" πριν το ανέβασμα ενός ... βουνού. Η πρόκληση και το πλάνο Μεντιλίμπαρ.

Η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού να… καταρρέουν μετά το φινάλε του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι συνηθισμένη. Φορτούνης, Όρτα, Ροντινέι και άλλοι αναπαύτηκαν ανακουφισμένοι στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, μετά το 2-1 επί των Αρκάδων. Δεν ήταν μόνο η συναισθηματική ανακούφιση, αλλά και η σωματική εξάντληση που σώριασε τους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ. Το restart με τον Βάσκο στο τιμόνι είναι απαιτητικό και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ανταπεξέθει ιδανικά σε όσα έχει ζητήσει ο νέος τεχνικός. Όμως οι απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ απαιτούν μεγάλα ενεργειακά αποθέματα, καθώς στο 3/3 κόντρα σε ΠΑΟΚ, Φερεντσβάρος και Αστέρα Τρίπολης, παίκτηκε μεγάλο μέρος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός με γκέλα στα πρώτα τρία ματς του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, θα μπορούσε να έχει ολοκληρώσει άδοξα τη σεζόν από Φλεβάρη μήνα. Γι’ αυτό ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε τα δυνατά χαρτιά του κι εκείνα ανταπορίθηκαν.

Από εδώ και πέρα χρειάζεται διεύρυνση του αριθμού των παικτών που χρησιμοποιεί ο τεχνικός, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος των τραυματισμών, αλλά και του κορεσμού. Οι Πειραιώτες πρέπει να πραγματοποιήσουν grand finale στην κανονική διάρκεια της Super League κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο και παράλληλα να εντάξουν περισσότερες μονάδες στο παιχνίδι του rotation. Η αρχή έγινε με Καμπράλ και Βέζο, οι οποίοι φάνηκε πως θέλουν χρόνο προσαρμογής ακόμα, για να βγάλουν τον εαυτό για τον οποίο αποκτήθηκαν. Τα στοιχεία που έδειξε ο Ρίτσαρντς δεν ήταν αρνητικά και ο Ορτέγκα έχει πλέον έναν συνδιεδικητή της θέσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Oι “ερυθρόλευκοι” οι οποίοι πριν καλά καλά πάρουν ανάσα απ’ το ταξίδι στη Βουδαπέστη και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, αγωνίστηκαν απέναντι στον Αστέρα και θα ταξιδέψουν ξανά για Αγρίνιο για τη δοκιμασία κόντρα στον Παναιτωλικό στα μέσα της εβδομάδας. Ο Μεντιλίμπαρ έδειξε πως δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, ωστόσο αυτές οι δοκιμές πρέπει να πραγματοποιηθούν με σύνεση. Την ίδια ώρα Αλεξανδρόπουλος και Μασούρας περιμένουν τα δικά τους αγωνιστικά λεπτά. O Μασούρας στα 3 ματς του Μεντιλίμπαρ μετράει 92΄και αντίστοιχα ο Αλεξανδρόπουλος 62′. Ο Βάσκος τεχνικός προτίμησε να δώσει περισσότερα λεπτά σε παίκτες που θα έκαναν διαφορετική δουλειά απ΄τους παραπάνω, ωστόσο η ανάγκη του Ολυμπιακού για ένταση και φρέσκα πόδια, θα επαναφέρουν λογικά τους δύο ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, τουλάχιστον στα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.