Σασουόλο-Ίντερ 1-0: Νίκησε τους πρωταθλητές και προσδοκά… ανάσταση!

Η Σασουόλο επιβλήθηκε σήμερα (4/5) στο Mapei Stadium της Ίντερ, που έχει εξασφαλίσει το σκουντέτο την τρέχουσα σεζόν στη Serie A, και ανέκτησε ελπίδες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πόδοσφαίρου

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) η Σασουόλο στην έδρα της, το Mapei Stadium, κόντρα στην Ίντερ, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A. Με αυτό το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Μιλάνο, που έχει εξασφαλίσει το σκουντέτο από την προηγούμενη αγωνιστική, οι νικητές ανέκτησαν ελπίδες για παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Το γκολ που έκρινε τελικώς την αναμέτρηση σημείωσε στο 20ό λεπτό ο Αρμάν Λοριάντε. Η εικόνα του αγώνα, πάντως, δεν συνάδει με το “χρυσό” για τη Σασουόλο αποτέλεσμα. Οι παίκτες της Ίντερ είχαν την καθολική υπεροχή στο γήπεδο. Είχαν κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 76% (!), δημιούργησαν 14 τελικές, έναντι μόλις 6 των αντιπάλων τους, όμως, γκολ δεν κατάφεραν να βρούνε.

Με αυτή τη νίκη, η Σασουόλο έφτασε στους 29 βαθμούς σε 35 αγώνες, όσους έχει και η Ουντινέζε, αλλά σε 34 αγώνες. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη 19η και την 18η θέση αντίστοιχα, ενώ τελευταία είναι η Σαλερνιτάνα με 15 βαθμούς (έχει υποβιβαστεί ήδη). Σασουόλο και Ουντινέζε κυνηγούν τις τελευταίες αγωνιστικές τις Έμπολι, Φροζινόνε και Βερόνα, που έχουν από 31 βαθμούς έκαστη, σε 34 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.