Έντονη προετοιμασία στα Χανιά για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Οι παίδες και οι κορασίδες παίρνουν τους πρώτους …ρόλους στην αγωνιστική σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μετά από το Πάσχα.

 Με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καλαμαριάς για τους εφήβους και τις νεάνιδες οδηγηθήκαμε στις γιορτές, με την αμέσως προηγούμενη ηλικιακή κατηγορία, εκείνη για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 15 ετών, θα συνεχιστεί η δράση την ερχόμενη βδομάδα. Τα Χανιά, η πανέμορφη πόλη με τη μεγάλη παράδοση και τη σταθερά πολύ καλή δραστηριότητα στο ολυμπιακό άθλημα, θα φιλοξενήσουν από την Πέμπτη 09 έως την Κυριακή 12/05 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2024. Τόπος διεξαγωγής είναι το κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού κι εκεί αναμένεται να βρεθούν περίπου 80 παιδιά από 23 σωματεία της χώρας. Το κανάλι gre78.tv, που λειτουργεί στο youtube ο Όμιλος KOUSgroup, μεγάλος χορηγός της ομοσπονδίας στη WEB TV, θα καλύψει ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Τους αγώνες συνδιοργανώνουν η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα  Χανίων), ο δήμος Χανίων και ο ΟΑ Χανίων. Οι ντόπιοι έχουν ετοιμάσει διάφορα πράγματα και αναφέρουμε τα πρώτα ενημερωτικά στοιχεία για τη διοργάνωση:

Οι συνολικές συμμετοχές στο ομαδικό είναι 17. Στους παίδες πρόκειται ν’ αγωνιστούν 10 ομάδες και στις κορασίδες 7. Σε αυτό το αγώνισμα έχει γίνει η κλήρωση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα γκρουπ της πρώτης φάσης στον ιστότοπο https://app.ttscore.io/customer/24/event/684.

Οι 71 αγωνιστικές παρουσίες στο απλό χωρίζονται σε 46 παίδες και 25 κορασίδες. Επίσης 21 ζευγάρια έχουν δηλωθεί στο διπλό παίδων, 12 στο διπλό κορασίδων και 25 στο διπλό μικτό παίδων-κορασίδων.

Το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού βρίσκεται στην περιοχή του ομώνυμου ποταμού στη Νέα Χώρα και σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Είναι στη διεύθυνση Διγενή Αντύπα 2. Έχει 2.346 θέσεις θεατών και στην κεντρική σάλα δέχεται προπονήσεις και αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, όπως και δραστηριότητα από κάθε άθλημα εσωτερικού χώρου.

Στην επιτραπέζια αντισφαίριση το ίδιο γυμναστήριο έχει φιλοξενήσει αγώνες Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών, Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, αναπτυξιακό τουρνουά, Τελικό αναπτυξιακών τουρνουά και άλλα events.

Θα χρησιμοποιηθούν 8 αγωνιστικά τραπέζια. Στην αρχή και το τέλος του καθημερινού προγράμματος, όπως και σε χρονικά διαστήματα προθέρμανσης θα παίζει μουσική. Τα ωράρια της κάθε ημέρας έχουν αναρτηθεί στο σάιτ της ΕΦΟΕπΑ στο λινκ Πρόγραμμα ΠΠ Παίδων-Κορασίδων 2023-24 – Χανιά – 9-12/5/2024 – Ε.Φ.Ο.Επ.Α..
Πρόγραμμα ΠΠ Παίδων-Κορασίδων 2023-24 – Χανιά – 9-12/5/2024 – Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Από το πρωί της Τετάρτης θα στήνονται τα τραπέζια και από τις 12 με 1μμ υπολογίζεται να είναι η σάλα διαθέσιμη για προπόνηση των συμμετεχόντων. Ο χώρος μπορεί να είναι ανοιχτός μέχρι τις 10 το βράδυ.

Ο ΟΑ Χανίων οργανώνει συνέντευξη Τύπου για να επικοινωνήσει ακόμα καλύτερα τη σπουδαία διοργάνωση. Θα την πραγματοποιήσει την Τετάρτη 08/05 στις 2μμ στα γραφεία του στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, απέναντι από το Ρολόι Χανίων.

Θα υπάρχει λεωφορείο για το ξενοδοχείο Κρήτη, το οποίο κάθε μέρα θα πηγαίνει από και προς το γυμναστήριο αθλητές, προπονητές και άλλους ασχολούμενους μ το πρωτάθλημα. Επιπλέον, την τελευταία μέρα των αγώνων, την Κυριακή 12/05, θα μεταφέρει όσους θέλουν στο αεροδρόμιο.

Όλοι οι αθλητές θα πάρουν την πρώτη μέρα δώρο από μία τσαντούλα με αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης, νερό, μπανάνα και σε ειδικό σακουλάκι, ψημένα εκείνη την ώρα, μικρό κρουασάν, καλτσούνι πασχαλινό και ζαμπονοτυροπιτάκι.

Μια σειρά από έξοδα καλύπτουν η Περιφέρεια Κρήτης και ο δήμος Χανίων. Για παράδειγμα, η Περιφέρεια καλύπτει δείπνο 28 ατόμων, που θα παρατεθεί στους επίσημους σε μεγάλο μαγαζί, το Σάββατο 11/05, ενώ ο δήμος παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο, φροντίζει για την καθαριότητά του και δίνει χρήματα για τη διατροφή ανθρώπων, που θα δουλέψουν στο οργανωτικό κομμάτι.

Η ιατρική φροντίδα θα είναι εξασφαλισμένη με γιατρό αλλά και εθελοντές από τους  Σαμαρείτες των Χανίων.

Μίνι τελετή έχουν κανονίσει για την Παρασκευή 10/05 στο γυμναστήριο οι ντόπιοι διοργανωτές. Εκεί ο ΟΑ Χανίων θα πραγματοποιήσει και ειδικές βραβεύσεις.

Εκτός από την Περιφέρεια και τον δήμο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στηρίζουν και πολλοί χορηγοί. Είναι οι παρακάτω 10 εταιρίες:  

ΑΝΕΚ Lines

Κρήτη Hotel

Ακρωτήρι Μεταφορική

Μαλινάκης Χρώματα-Σιδηρικά

Εστιατόριο-καφέ  Παλλάς

ΝΥΜFES καφέ

MACHINORΕταιρεία Βιομηχανικού Αυτοματισμού

Ψησταριά Μίτsοs

ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Οικογένεια Λαμπάκη

ItalianFactoryOutlet

Από κοντά βέβαια και οι σταθεροί χορηγοί της ΕΦΟΕπΑ STIGA, Genesis pharma, HeaDS, κανάλι gre78.tv, Όμιλος Ευρωκλινικής, ΖΕΥΣ Κύπελλα Μετάλλια, Θεώνη Natural Mineral Water και Gerflor Group.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.