La Liga: Τα highlights της 9ης αγωνιστικής

Η Ατλέτικο πέρασε από την έδρα της Μπιλμπάο, απώλεια βαθμών για την Βαλένθια εντός έδρας με την Έλτσε, νίκη ανάσα για την Σεβίλλη.

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με την νίκη από την έδρα της Μπιλμπάο 1-0. Ο Γκριεζμάν έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία των ροχιμπλάνκος που φτάνει τα 100 γκολ με την φανέλα της ομάδας στην Λα Λιγκα και υπέγραψε την νίκη.

Μαγιόρκα – Σεβίλλη 0-1

Σημαντική βαθμολογική ανάσα για την Σεβίλλη που με απίθανο γκολ του Γκούντελι, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μαγιόρκα.

Στο πρώτο μέρος η Μαγιόρκα έχασε δύο καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσε ν΄αξιοποιήσει για να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο το καταπληκτικό γκολ του Γκούντελι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Σεβίλλη!

Βαλένθια – Έλτσε 2-2

Βαθμολογική απώλεια στο “Μεστάγια” για τη Βαλένθια, η οποία έμεινε στο 2-2 με την ουραγό Έλτσε στο ντεμπούτο του Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Η Βαλένθια είχε έξι νίκες στα επτά τελευταία ματς με την Έλτσε στην Primera Division και τρεις σερί νίκες, το Σάββατο όμως στο “Μεστάγια” η Έλτσε πήρε ισοπαλία 2-2 φτάνοντας τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χόρχε Αλμιρόν που επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του στους “Φρανχιβέρδες” προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με το πέναλτι του Πέρε Μίγια. Ένα πέναλτι που έκανε ο Μαμαρντασβίλι στον Μπίγας που αποχώρησε τραυματίας από τη συγκεκριμένη φάση.

Η αντίδραση και η ανατροπή της Βαλένθια ήρθε με τα πρώτα γκολ του Έντισον Καβάνι στην Primera. Ο Ουρουγουανός, που έγινε ο 124ος από την πατρίδα του που πετυχαίνει γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Χοσάν στον Γκαγιά ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 41′.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο 35χρονος επιθετικός έφτασε και σε δεύτερο γκολ αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντρέ Αλμέιδα για να τελειώσει το ημίχρονο στο 2-1.

Στην ανάπαυλα, ο Καβάνι έμεινε στα αποδυτήρια και η Βαλένθια έγινε ακίνδυνη επιθετικά με την Έλτσε να φτάνει στην ισοφάριση στο 65ο λεπτό με τον mvp της αναμέτρησης, Πέρε Μίγια.

Τζιρόνα – Κάντιθ 1-1 (hls)

Η Τζιρόνα με πέναλτι του Στουάνι στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε βαθμό με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Κάντιθ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ φτωχό ποιοτικά με τους 2 αντιπάλους να έχουν από μία φάση

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν άλλη ιστορία, καθώς μόλις στο 47′ και με τυχερό τρόπο η Κάντιθ άνοιξε το σκορ με τον Άλεξ.

Η Κάντιθ ήταν αγκαλιά με μια τεράστια νίκη αλλά στο 9ο των καθυστερήσεων ο Εσπινόζα με καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Λεντέσμα στην απόκρουση του αγώνα, στη συνέχεια της φάσης όμως ο Εσπίνο έκανε πέναλτι στον Βαγέχο.

Περιμένοντας την απόφαση του VAR φτάσαμε στο 112′ για να σκοράρει ο Στουάνι από την άσπρη βούλα για το τελικό 1-1 που κράτησε και τους 2 χαμηλά στη βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.