Μπόχουμ-Ντόρτμουντ 1-1: Απώλεια βαθμών από τους…γείτονες (highlights)

Η ομάδα του Τέρζιτς για τρίτη σερί σεζόν δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Μπόχουμ στο μικρό ντέρμπι του Ρουρ.

Η Ντόρτμουντ που προερχόταν από δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κολωνίας στην πρεμιέρα της Bundesliga, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 7′ με τον Αλέρ αφού ο Ρίμαν δεν τον άφησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ενέργεια και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με ωραίο σουτ του Στέγκερ, σε φάση στην οποία φέρει ευθύνη ο Κόμπελ.

Μάλιστα η ασταθής στην άμυνα Ντόρτμουντ λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ, αφού στο 32′ από κόρνερ του Στέγκερ ο Χόφμαν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σύνολο του Τέρζιτς κατάφερε στο 56′ να ισοφαρίσει με τον Μάλεν, σκόρερ και στην πρεμιέρα, θέτοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία της Bundesliga αφού έχει βρει δίχτυα σε 129 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος!

Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Ενμετσά όσο και ο Στέγκερ είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν στο δοκάρι με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Μπόχουμ (3-5-2): Ρίμαν, Μάσοβιτς, Όρντετς, Μπερνάρντο,Πάσλακ (80′ Γκαμπόα), Λοσιλά (αρχ.), Μπέρο, Στέγκερ (81′ Όστερχαγκε) , Βίτεκ (48′ Ντανίλο Σοάρες), Χόφμαν (59′ Μπροσίνσκι), Ασάνο (59′ Αντβί-Ατζέι)

Προπονητής: Τόμας Λετς

Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Κόμπελ, Βολφ, Ν. Σλότερμπεκ, Χούμελς (46′ Ζούλε), Μπενσεμπαΐνί, Ζάμπιτσερ (62′ Αντεγέμι), Τζαν, Μάλεν (81′ Μπάινοου Γκίτενς) , Μπραντ, Ενμετσά (81′ Εζτζάν), Αλέρ (81′ Μουκόκο)

Προπονητής: Έντιν Τέρζιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.