Πρίφτης: «Είναι σκληρό, είμαστε απογοητευμένοι»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα για τον Άρη στο φινάλε εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης.

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα για τον Άρη στο φινάλε εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης. 

“Είναι σκληρό το πως χάσαμε στο τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη. Προσπαθήσαμε μέσα από τη ζώνη να χρησιμοποιήσουμε τακτικά την άμυνα αυτή και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, την υποστηρίξαμε, την παίξαμε αρκετά καλά και μας έδωσε ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας από τη Τράμπζονσπορ και έτσι διεκδικήσαμε τη νίκη. Είναι κρίμα που χάσαμε στο τέλος για ένα σουτ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι φτάσαμε κοντά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κλειδώσουμε το βράδυ αυτό και να πάμε στο επόμενο” ανέφερε αρχικά ο κόουτς των κιτρίνων.

Για την απόφαση του Γουότερς στα 42’’ να πάρει την επίθεση πάνω του χωρίς να πασάρει με το σκορ 68-67 και άμυνα πάνω του σχολίασε: “Αυτή ήταν μια κακή απόφαση, δεν ήταν ούτε αυτό που θα ήθελα εγώ, ούτε εκείνος. Απλώς καμιά φορά και ο αντίπαλος δεν σου επιτρέπει να κάνεις αυτά που θα ήθελες. Θα μπορούσε αυτό το σουτ να είχε μπει. Είναι καλός σε τέτοια σουτ. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή”.

Για την επόμενη επίθεση στα 27’’ πριν το τέλος και το τρίποντο του Κοέν είπε: “Αυτή ήταν μια καλή επιλογή, μετά από το τάιμ άουτ, είχαμε δύο ευκαιρίες για τρίποντο. Όταν πας σε ένα σουτ και σε μία απόφαση, έτσι είναι τα ματς”.

Για το ότι ο Άρης πήγε το ματς στα μέτρα του, κράτησε τη Τραμπζονσπόρ στον δικό του ρυθμό κι αν είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσα από την ήττα σχολίασε: “Από τη μια θέλω να είμαι αισιόδοξος και ότι τα παιδιά έκαναν προσπάθεια και συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το δεύτερο ημίχρονο, όμως είμαι εκνευρισμένος με κάποια μεμονωμένα πράγματα. Κρίμα να μην κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό… Είναι στο πλαίσιο της δουλειάς που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα”.

Για το αν οι βολές είναι ένα από αυτά που τον εκνεύρισαν: “Αυτό είναι θέμα καθαρά προσωπικό όχι τόσο προπόνησης. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μην το επισημαίνω γιατί είναι και ψυχολογικό θέμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.